Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Coś mojego Uniaka boli...

Featured Replies

Napisano

Wczoraj wsiadlem do afftka pod praca po 8 godz. postoju... smirk.gif Odpalam zimny silnik... skromny.gif Zalapal jak zwykle "od kopa"... ok.gif Obroty na wzbogaconej mieszance 1300... ok.gif No to wbijam wsteczny i naciskam lekko na gaz... skromny.gif I co... yikes.gif Zamiast obroty elegancko pojsc do gory, to odpowiedzia na nacisniecie gazu bylo takie charakterystyczne "dudnienie" i obroty dalej 1300... angryfire.gif No to odpuscilem gaz... hmm.gif Bez gazu chodzi rowniutko... ok.gif Wciskam gaz i znowu tylko dudnienie i lekka telepka silnikiem (objaw taki jakby wkrecac na obroty silnik chodzacy na 2 garach)... angryfire.gif Im glebiej wciskam gaz tym "dudnienie" glosniejsze... sick.gif Odpuscilem gaz i odczekalem 30 sek... mad.gif Wcisnalem i obroty poszly elegancko do gory... ok.gif Wiecej sie juz to nie powtorzylo (poki co)... icon_rolleyes.gif Auto jezdzi normalnie, nie szarpie i nie przerywa... ok.gif Ciekawe, co to moglo byc... hmm.gif Moze faktycznie iskry nie bylo, moze czas juz na przewody WN... niewiem.gif Co myslicie... hmm.gif

Napisano

Co myslicie...

confused.gifMam tak samo sciana.gifjak zachamuje ostro na zimnym silniku nie wiem do tej pory confused.gif

Napisano

może przewody lub kopułka była wilgotna i było przebicie na mase , a jak sie silnik troche nagrzał to zdązyło odparować.Bo cóz innego mogłoby być.

Napisano
  • Autor

> może przewody lub kopułka była wilgotna i było przebicie na mase , a

> jak sie silnik troche nagrzał to zdązyło odparować

No wlasnie tez mysle o kablach ewentualnie cewce, bo kopulki u mnie niet... smirk.gif

Napisano

W moim jak właśnie niby uciekała iskra i tak przerywał(przez chwilę) niestety okazało się że to uszczelka pod głowicą . sick.gif

Napisano
  • Autor

> W moim jak właśnie niby uciekała iskra i tak przerywał(przez chwilę)

> niestety okazało się że to uszczelka pod głowicą .

Wez mnie chlopie nie strasz... crazy.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.