Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

jakie radio?

Featured Replies

Napisano

Przekopuje internet w poszukiwaniu radia 1 din i postanowilem poprosic Was o porade.

Co ma to miec:

BT + zewnetrzny mikrofon

mozliwosc pobrania kontaktow z telefonu

obsluga mp3, wbudowany port / porty USB

zielone albo dajace sie zmienic na zielone podswietlenie przyciskow

mozliwosc podpiecia modulu sterowania z kierownicy

rozsadna cena - do 1000 pln

na razie znalazlem:

ALPINE CDE-103BT

CLARION CZ509EG

JVC KD-R901

kolejnosc przypadkowa.

Najwiekszym problemem jest... podswietlenie sciana.gif

Nie znalazlem modeli pioneera, kenwooda spelniajacych ten warunek... chyba ze mi cos umknelo.

Znacie jeszcze jakies inne modele w zadanych parametrach? Jesli nie to co z tych 3 byście kupili i dlaczego? :>

Cudow w aucie nie bedzie. Po radiu bedzie zmiana przednich glosnikow na jakies porzadne i wywalenie tych z tylu

i... tyle.

Napisano

> Oglądałeś Blaupunkt MP68 Hamburg ?

nie, ale jak go gdzies znajde to zobacze

tylko jest jeden problem. Ostatnio slyszalem sporo zlych opinii o blaupunkcie a konkretnie o ich awaryjnosci oslabiony.gif

Napisano

bylem pomacalem troche i wygral clarion. Proste do bólu i funkcjonalne smile.gif

bedzie kasa beda zakupy zlosnik.gif

teraz tylko wybrac jakies glosniki, zrobic wyglusznie drzwi i koniec fabrycznego audio smile.gif

Kazdy mi mowi zeby zainwestowac pare zl w jakis wzmacnacz bo bedzie to zdecydowanie lepiej gralo... Nie chce tracic bagaznika wiec jedyne rozsadne miejsce to zamontowac to pod fotelem. Jakies minusy takiej lokalizacji? I mam dylemat... isc w rozgrzebanie polowy auta i wladowania wiekszej kasy czy nie. Faktycznie jest taka roznica?

Jesli tak to co kupic? Sklaniam sie ku temu aby na razie kupic radio i glosniki na przod takie, ktore po ewentualnym podpieciu pod wzmacniacz dadza jakas roznice w jakosci.

Z jednej strony to opcja ale nie chcialbym sobie zamykac drzwi glosnikami. Chyba ze lepiej kupic wzmaka od razu? Ale to bedzie rowniez zalezalo od ceny glosnikow...

Problem w tym, ze jak mi sie ta zabawa spodoba to moze dojsc kombinacja z jakims subem ale wtedy skonczy sie na rozebraniu nie polowy auta ale calego zlosnik.gifgrinser006.gif

help zeby.GIF

Napisano

Czesc ,

szkoda ze zakupiłeś radyjko bo mam cos fajnego na sprzedaż , jesli chodzi o car audio to na pw.

Napisano

> Czesc ,

> szkoda ze zakupiłeś radyjko bo mam cos fajnego na sprzedaż , jesli

> chodzi o car audio to na pw.

a gdzie napisalem, ze kupilem?

Inne nie spelniaja wymogow. Jesli znasz jakies, ktore spelnia to po prostu napisz - gielda jest gdzie indziej ok.gif

Napisano

Słuchaj.

Każde głośniki zagrają lepiej w instalacji, w której wykorzystany jest wzmacniacz.

Pozostaje pytanie czy lubisz się tym pobawić i samemu zrobić wszystko i cieszyć się efektem czy samo radyjko i głośniki wystarczą gdyż więcej nie potrzebujesz.

Osobiście zacząłem od radia, potem system na przód, wzmacniacz, wygłuszenie, subwoofer smile.gif

Gra to podobno wstępnie jak na pół sezonu na 7 miejsce w Polszy zlosnik.gif

Napisano

>subwoofer

imho nie da sie tego zabudowac tak zeby nie zabieralo miejsca.

Mozna obrocic kolo zapasowe i we wnece ulepic skrzynke ale wtedy nie masz co zrobic z podnosnikiem.

Druga opcja to bok bagaznika ale wtedy tracisz pojemnosc i funkcjonalnosc auta

Na suba sie raczej nie zdecyduje.

Jesli bede cos robil w aucie to samemu - nie widze technicznych problemow ani z wygluszeniem ani z podpieciem wszystkich klockow.

Problem w tym, ze sie na tych klockach nie znam.

Pewnie skonczy sie na wybraniu progu cenowego i wybraniu tego co ladniej wyglada zlosnik.gif

Napisano

> Wymienione zestawy oscylują między 250-300zł.

eeee zlosnik.gif

w ktorym miejscu wymienione? hmm.gif

Napisano

> eeee

> w ktorym miejscu wymienione?

Mój błąd wink.gif

Helix DarkBlue

PowerBass

Hertz

Osobiście popieram ostatnie smile.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.