Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Immo CONLOG - jak wyłączyć

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich,

Kupiłem 2 miesiące temu Astrę F z immobiliserem Conlog i jednym tylko kluczem (pestką?). Z poszukiwań w sieci dowiedziałem się, że nie ma możliwości dorobienia drugiego więc chciałbym to usunąć na stałe. Zna ktoś może jakiś zakład na Śląsku albo ma sposób na to?

Bo jak zgubię ten czarny gwizdek to będę ugotowany frown.gif

Z góry dzięki za pomoc smile.gif

Napisano

Witam

W Fce mialem taki conlog - i tez jedna pestke a do tego zlamana na miejscu do mocowania. Dorobilem zaczep i przez ponad 4 lata uzytkowalem. Nie widzialem sensu pozbawiania zabezpieczenia auta. Z czasem wyrobilem w sobie odruch dbania o kluczyki wink.gif i tyle. A dodatkowo w portfelu wizytowka zakladu zakladajacego alarm ktory mowil ze takowy moga zdjac na dojazd do klienta (przypadek zgubienia kluczy)

Co do tematu mysle ze dobry zaklad od alarmu zdejmie ci to bez problemu

Napisano
  • Autor

No ja też mam ułamany zaczep i pestka leży cały czas w samochodzie bo boję się jej gdziekolwiek zabierać smile.gif Nie łudzę się, że nabiorę tendencji to dbania o kluczyki więc ...

Poza tym ... 17-letnia astra? Kto to ukradnie? hehe.gif

Napisano

> stałe. Zna ktoś może jakiś zakład na Śląsku albo ma sposób na

> to?

Nie powinno być trudne wywalenie tego. Trzeba fizycznie zlokalizować gdzie toto jest, iść po kablach tam gdzie jest wpięte w instalację. Będzie toto podłączone do plusa, plusa po kluczyku, masy i jakiegoś obwodu rozłączanego (który może być plusem po kluczyku właśnie).

Trzeba zobaczyć które kable/kabel zostały przecięte przy montażu urządzenia i połączyć i ponownie.

Zwykle wywalenie takiego immo dokładanego zajmuje mi mniej niż 10 minut wink.gif

Napisano

> Poza tym ... 17-letnia astra? Kto to ukradnie?

Niezbadane sa wyroki boskie, mi ukradli 22 letnia Skode 105l z parkingu pod blokiem (a tez twierdzilem, ze idiota musialby to ukrasc, a to byl taki dobry woz...)....

Pozdrawiam

Napisano

> No ja też mam ułamany zaczep i pestka leży cały czas w samochodzie bo

jesli mozesz to wrzuc zdjecie tej pestki. mozliwe ze podpowiem rozwiazanie ktore juz robilem i nie trzeba niczego rozlaczc .mozesz to dac na : [email protected]

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.