Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Landrover Discovery 2

Featured Replies

Napisano

Motam się jak dziecko w pokrzywach.

Wybór auta to najgorsze co może być a jak dwie osoby w jednym domu chcą wybierać nowe auto to zamieszanie jeszcze większe. I jeszcze więcej kombinacji do rozpatrzenia.

Nowa zajawka LR DII, najlepiej wersja po lifting z końca produkcji tej serii. Silnik diesel, skrzynia manual/automat wszystko jedno.

Opis potrzeby:

-emeryt circa 55lat potrzebuje wjeżdżać co jakiś czas do lasy, nawet dość regularnie,

-pozostałe trasy to głownie miasto choć co jakiś czas wpada coś dalszego, przebiegi roczne około 20kkm

-auto oprócz właściwości terenowych ma być choć troszkę prestiżowo wyglądające (suvy są i za mało prestiżowe i za mało męskie),

Tak to pokrótce wygląda. Starałem się czytać coś na forum4x4 ale tam ogrom wiadomości mnie przytłacza więc sprawdzonym sposobem odzywam się na AK. Może ktoś z szanownej userii posiada bądź miał przyjemność bliższego obcowanie z dyskoteką.

Zacznę od wysłuchania opinii na temat tego samochodu, jak będą pozytywne top zaczniemy dyskutować o tym na co zwracać uwagę i co lubię to autko boleć.

Napisano

> Zacznę od wysłuchania opinii na temat tego samochodu, jak będą

> pozytywne top zaczniemy dyskutować o tym na co zwracać uwagę i

> co lubię to autko boleć.

Mam, ale 300 Tdi, zatem wersja I. II od I jest dłuższa, większy bagażnik, inaczej układa się fotele 3. rzędu, silnik Diesel od BMW - 2,5 TDS, dla emeryta miłe zawieszenie - poduchy gazowe na tylnej osi, dobre na asfalt, w teren różnie bywa, w ciężki OR bym się nie pchał, ale jazda po lesie powinna być git...

Odnośnie bolączek - mogę ja, ale też możesz Ty zapytać się o to na www.landklinika.pl (ZTCP wymagana rejestracja, by móc pisać) - sam tam się udzielam.

I w zasadzie o LR lepiej pytać tam, na forum4x4 dostaniesz masę odpowiedzi, z czego kilka może będzie na temat wink.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.