Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

A[G] zamarzajacy reczny

Featured Replies

Napisano

reczny jest w stanie zamrożony w stanie "spoczynku" wink.gif czyli mozna jezdzic, jak go zaciagne to kola przez paresetmetrow sa przyblokowane potem stopniowo odpuszcza......

co zamarza?

gdzie i co po odmrożeniu nasmarowac i czym zeby niemarzlo? hamulce bebnowe

Napisano

mam ten sam problem:) swoim kursanta radze "gdy mróz trzyma to pozostawiamy na biegu a nie zaciągamy ręcznego nono.gif " a tak poważnie mam ten sam problem tylko ze z tyłu tarcze psikałem już wd i oczyściłem szczotką stalową i nie wiem czy tylko wymian linki pozostała

Napisano

> reczny jest w stanie zamrożony w stanie "spoczynku" czyli mozna

> jezdzic, jak go zaciagne to kola przez paresetmetrow sa

> przyblokowane potem stopniowo odpuszcza......

> co zamarza?

> gdzie i co po odmrożeniu nasmarowac i czym zeby niemarzlo? hamulce

> bebnowe

Miałem tak jak zamarzła linka. Tylko wymiana pomoże bo jak zamarzła to znaczy że jest w środku woda i niedługo zardzewieje.

btw

Kupiłem linkę do bębnów oryginał na allegro za 40 zł smile.gif Od gościa z Gliwic hmm.gif

Napisano

> mam ten sam problem:) swoim kursanta radze "gdy mróz trzyma to

> pozostawiamy na biegu a nie zaciągamy ręcznego "

tylko jak sie stoi nie na plaskim a pochyłym i nie przy krawezniku to troche strach zostawic na samym biegu... wink.gif

Napisano

Mi też zamarza, pomimo że linkę wymieniałem niedawno. Parę dni temu tak zagrzałem zacisk, że się dymiło z klocków. Musiałem klękać na śniegu i odblokowywać śrubokrętem. Zamarza najprawdopodobniej linka, bo gdyby to był zacisk, to by puścił po nagrzaniu.

Napisano
  • Autor

czyli albo czekac do wiosny i na rok spokoj no chyba ze linka peknie wink.gif albo wymiana wink.gif hmmm

Napisano

> czyli albo czekac do wiosny i na rok spokoj

nono.gif jak zacznie rdzewieć pancerz w środku to wiosna na to nie pomoże. Linka kończy się przede wszystkim "dzieki" uszkodzeniu osłony pancerza przez które dostaje sie woda.

To wróży szybki jej koniec. Ja przez 7 lat użytkowania swojej Astry mam już 3 linkę z tym że ręczny jest użuwany praktycznie codzienie.

Napisano
  • Autor

no jak autko pracowalo na swoje utrzymanie to reczny byl zaciagany 9 razy dziennie i nic mu niebylo przez poltora roku a teraz jak autko od miesiaca niezarabia tylko nam tylki wozi to i reczny zamarzl passed_out.gif

Napisano

stara szkola odradzla zaciaganie reczniaka w zime. mocno stary nie jestem lecz jak na dluzej zostawiam autko na mrozie to pamietam o tym i nie ryzykuje unieruchomienia autka wink.gif

Napisano

> stara szkola odradzla zaciaganie reczniaka w zime. mocno stary nie

> jestem lecz jak na dluzej zostawiam autko na mrozie to pamietam

> o tym i nie ryzykuje unieruchomienia autka

Prawda, Panie, sama prawda dwie już tak załatwiłem zimą i tak samo na dłuższe postoje. Tygodniowy postój po deszczu na lotniskowym parkingu z zaciągniętym ręcznym zakończył się dla znajomych opukiwaniem klocków i tarcz - bo się troszkę skleiły.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.