Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dystrybutorzy Car Audio/Importerzy

Featured Replies

Napisano

Witam to mój pierwszy post na tym forum.

Czy ktoś ma jakieś namiary na bezpośredniego importera,lub dystrybotora sprzętu CA??

Jeśli tak to prosze i jakieś namiary,mogą być na m@ila

[email protected] potrzebne mi to bo zamierzam otworzyć sklep i szukam jakichś ciekawych dostawców co by mieli ceny bardziej konkurencyjne niż na Allegro

Z góry dzięki

Napisano

> Witam to mój pierwszy post na tym forum.

> Czy ktoś ma jakieś namiary na bezpośredniego importera,lub

> dystrybotora sprzętu CA??

> Jeśli tak to prosze i jakieś namiary,mogą być na m@ila

> [email protected] potrzebne mi to bo zamierzam otworzyć sklep i

> szukam jakichś ciekawych dostawców co by mieli ceny bardziej

> konkurencyjne niż na Allegro

> Z góry dzięki

http://www.drabpol.pl/ - VDO

Napisano
  • Autor

Dzięki,ale chodziło mi o sprzet bardziej markowy mam tu na myśli takie firmy jak Hetrz,Jbl,Alpine,Blaupunkt wierze że byćmoże jest to też dobry producent ale popyt raczej jest na sprawdzone marki

Pozdrawiam

Napisano

> Dzięki,ale chodziło mi o sprzet bardziej markowy mam tu na myśli

> takie firmy jak Hetrz,Jbl,Alpine,Blaupunkt wierze że byćmoże

> jest to też dobry producent ale popyt raczej jest na sprawdzone

> marki

> Pozdrawiam

www.google.pl poszukaj a znajdziesz

Napisano
  • Autor

Dzięki Mugen za namiary!!!

Naprawde tam nie patrzałem,nie chodzi mi o sklepy czy coś takiego tylko kogoś kto bierze towar bezpośrednio od Producenta.

Napisano

jeśli klientów tez będziesz szukał na zasadzie podajcie mi adresy kogos kto chce kupic sprzęt car audio, to nie wróżę Ci pomyślnego biznesu

każda marka ma swoją strnę internetową, na której znajdziesz dokładny adres i telefon IMPORTERA lub DYSTRYBUTORA

najczęściej adres ten wygląda tak:

www.nazwamarki.com.pl lub .pl

a jesli nie to adres www.google.pl ułatwia znalezienie każdej marki po wpisaniu w puste okienko wyszukiwania

pzdr

PS. ach ten skomplikowany internet i jego ograniczone zasoby grinser006.gif

Napisano

> jeśli klientów tez będziesz szukał na zasadzie podajcie mi adresy

> kogos kto chce kupic sprzęt car audio, to nie wróżę Ci

> pomyślnego biznesu

> każda marka ma swoją strnę internetową, na której znajdziesz dokładny

> adres i telefon IMPORTERA lub DYSTRYBUTORA

> najczęściej adres ten wygląda tak:

> www.nazwamarki.com.pl lub .pl

> a jesli nie to adres www.google.pl ułatwia znalezienie każdej marki

> po wpisaniu w puste okienko wyszukiwania

> pzdr

> PS. ach ten skomplikowany internet i jego ograniczone zasoby

ok.gif

Napisano

Czesiek, jakieś bzdury ludziom podajesz.

Wpisuję tak jak podałeś www.nazwamarki.com.pl a tu mi się ciągle wyświetla: "Nie można wyświetlić strony"

zlosnik.gif

Napisano

> Czesiek, jakieś bzdury ludziom podajesz.

> Wpisuję tak jak podałeś www.nazwamarki.com.pl a tu mi się ciągle

> wyświetla: "Nie można wyświetlić strony"

no ale za to jak kliknę któregos linka z Twojego podpisu to działa rewalacyjnie, może nie ma takiej marki "nazwamarki" 270751858-jezyk.gif

Napisano
  • Autor

www.hertz.pl

www.hertz.com.pl

www.pioneer.com.pl

www.hertz.pl

www.blaupunkt.com.pl(nic nie ma)

Czesiek niestety ale najcześciej na oficjalnej stronie danej marki jest oferta danego producenta a nie info o prod/dystr.

z tymi adresami też nie masz racji podaj mi choćby jedną strone producenta który zamieściłby na swojej stronie cennik(nie chodzi mi tu o detal tylko hurt)z cenami które chociaż mogłyby konkurować z tymi na Allegro

"PS. ach ten skomplikowany internet i jego ograniczone zasoby"

Według mnie internet raczej nie jest skomplikowany raczej to ludzie są skomplikowani i lubią sprawiac problemy.

Jak już napisałęm jest to mój 1 post na tym forum na 1rzut oka obszerne i pożyteczne,czego NIESTETY nie można powiedzieć o użytkownikach(oczywiście nie mam na myśli wszystkich)którzy niepotrzebnie zabierają głoś,gdy nie mają do powiedzenia niczego konkretnego!!!

Essa dzięki za Info na 1 linku już byłęm i nietstey ceny Zbyt wygórowane jak już napisałem chodzi mi o kogoś kto bierze towar z 1 ręki

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=69256639

jak choćby ten użytkownik sprzedająć za tyle musi przecież opłącic aukcje no i oczywiście zarobić na tym więć musi kupować max za jakieś 150!!!!

Widział ktoś kiedyś nowe tuby blaupunkt za 150??!! bo ja nie a szukam szukam i nie moge znaleść,więć jeżeli ktoś miałby na prawde dobre namiary to byłbym wdzięczny smile.gif

I panowie prosze bez zbędnych komentarzy!!!

Jeżeli ktoś ma ochote popolemizować sobie z kimś to zapraszam polecam jakiś czat

www.jakisczat.pl grinser006.gif

Napisano

Szczerze powiedziawszy to chyba masz 2 lewe rece,skoro nie potrafisz sobie poszukac dystrybutorów danego sprzetu.Nie licz na to ze znajdziesz na stronach dystrybutorów cenniki hurtowe,taki rzeczy uzgadnia sie indywidualnie przez telefon (takie urzedzenie z numerkami przez ktore sie dzwoni i rozmawia).Ceny zazwyczaj ustala sie od ilosi zamówionego towaru oraz od formy płatnosci,mam nadzieje ze to chyba logiczne.

http://www.av.com.pl/distributors.php

Prosze bardzo niestety ja za Ciebie nie bede dzwonic i negocjowac rabatów.Acha i jeszcze jedno podane przez Ciebie firmy nie zaczynaja zazwyczaj cen od 150zł musisz sie z tym liczyc to nie buschmen czy Alphard.

Jesli chcesz nawiazywac rozmowy z innymi firmami to podam jeszcze

www.essa.com.pl

www.audiocomplex.pl

Napisano
  • Autor

Nie wiem czy wszyscy tutaj są tacy przemądrzali???!!!

na stronie www.AV.com.pl jedna firma oferuje tylko sprzęt CA a pytanie jest włąśnie w tym dziale jakbyś nie zauważyła.

Widać że obeznana w rynku także nie jesteś bo Hertz w swojej ofercie ma już dobre głośniki klasy średniej nawet poniżej 150zł jak choćby seria DCX 100.(hertz)

A link Essa już odwiedziłem,jak bys przeczytała poprzednią wypowiedz to byś o tym wiedziałą.!!!

Napisano

jak chcesz sprzęt z pierwszej ręki w cenach niższych niz na Allegro to musisz poszukać gościa który pozbierał to co "wypadło z pociągu"

pozdrawiam

Napisano

NIe krzycz madralo!!!

Przeczytałam wszystkie wypowiedzi Twoje.

Co do linku który podałam to jest tam firma ELCO EXIM która ma bardzo duzy asortymet car audio,nawet tam nie zadzwoniłes a juz na wszystki wieszasz psy.

Poza tym podejrzewam ze jesli bys z essa pogadał na powaznie to tez by zaproponował jakis rabat ,ale widze ze Ty idziesz na łatwize i myslisz ze jak poszukujesz dystrybutorów to dzis kazdy bedzie do Ciebie pukał i walił drzwiami i oknami.

Trzeba sie niestety troche pomeczyc upór i trud = dobry zysk.

EOT z mojej strony bo to w koncu Twoj interes a nie moj,a o swój wiem jak zadbac.

Napisano

Acha i jeszcze jedno,moze faktycznie masz racje nie bardzo sie znam na sprzecie budżetowym,nie przerabiałam jeszcze kwesti głosników coaxialnych,tak ze moze moja wiedza nie jest w tym temacie tak bardzio rozwinieta,bardziej interesuja mnie zestawy 2-3 drozne,ale tkwiac w mojej niewiedzy proponuje jeszcze poszukac i przejzec oferte takich firm jak : phonocar,bossaudio,power bass i diabolo, wypadaja coniektóre porodukty o niebo lepiej w recz nawet nieporównywalnie lepiej niz hertz.

Ale co tam to fakt jak sie nie znam niewiem.gif sa lepsi ode mnie i chyle im nie raz czoła blagam.gif

Napisano
  • Autor

Owszem byłem zamieszczone tam są cenniki detaliczne z cenami że tak powiem sklepowymi.

Rabat może i masz racje,jako że 1raz kupiłbym coś u nich to myśle że mógłbym liczyć na max3%,co po odliczeniu od kwoty dałoby cene 20-30% wyższą od tej Allegrowej.

Co do tego krzyku to naprawde nie wiem o co ci chodzi,powszechnie wiadomo że w komunikacji wirtualnej krzyk oznaczają WIELKIE literki więć nie wiem o co chodzi??

Co do mądrali to nie ja zaczełem pierwszy!!!

Napisano
  • Autor

Co do następnej twojej wypowiedzi to Masz racje,tylko firmy które wymieniłąś nie są już tak popularne na naszym rynku(żekłbym dopiero raczkującym)a o chociażby Hertza-ch słyszał już prawie każdy kto zetknął sie chociaż Laik CA

Napisano

Tak ,ale mity o Hertzah powoli zostaja obalane przez własnie ten nowy sprzet który wchodzi,który jest cenowo porównywalny za to jakosciowo duzo lepszy,a co za tym idzie bardziej zaspakajajacy potrzeby nawet laików w kwesti CA.

Jesli bedziesz sie opierał tylko na głosnikach Hertza to bedziesz miał zaledwie małe grono klientów,ludzie sa coraz bardziej wymagajacy,jak zasmakauja Hertza chac pozniej czegos lepszego,jak juz zasmakuje Diabolo lub Power bassa, to podejrzewam ze kolejny zakup bedzie juz wówczas z wyzszej strefy cenowej.A w car audio tak to juz jest ze chce sie wciaz czegos wiecej,czegos lepszego,bardziej precyzyjnego,a co za tym idzie drozszego,taka kolej rzeczy.

Napisano

> www.hertz.pl

> www.hertz.com.pl

> www.pioneer.com.pl

> www.hertz.pl

> www.blaupunkt.com.pl(nic nie ma)

> Czesiek niestety ale najcześciej na oficjalnej stronie danej marki

> jest oferta danego producenta a nie info o prod/dystr.

> z tymi adresami też nie masz racji podaj mi choćby jedną strone

> producenta który zamieściłby na swojej stronie cennik(nie chodzi

> mi tu o detal tylko hurt)z cenami które chociaż mogłyby

> konkurować z tymi na Allegro

> "PS. ach ten skomplikowany internet i jego ograniczone zasoby"

> Według mnie internet raczej nie jest skomplikowany raczej to ludzie

> są skomplikowani i lubią sprawiac problemy.

> Jak już napisałęm jest to mój 1 post na tym forum na 1rzut oka

> obszerne i pożyteczne,czego NIESTETY nie można powiedzieć o

> użytkownikach(oczywiście nie mam na myśli wszystkich)którzy

> niepotrzebnie zabierają głoś,gdy nie mają do powiedzenia niczego

> konkretnego!!!

> Essa dzięki za Info na 1 linku już byłęm i nietstey ceny Zbyt

> wygórowane jak już napisałem chodzi mi o kogoś kto bierze towar

> z 1 ręki

> http://www.allegro.pl/show_item.php?item=69256639

> jak choćby ten użytkownik sprzedająć za tyle musi przecież opłącic

> aukcje no i oczywiście zarobić na tym więć musi kupować max za

> jakieś 150!!!!

> Widział ktoś kiedyś nowe tuby blaupunkt za 150??!! bo ja nie a szukam

> szukam i nie moge znaleść,więć jeżeli ktoś miałby na prawde

> dobre namiary to byłbym wdzięczny

> I panowie prosze bez zbędnych komentarzy!!!

> Jeżeli ktoś ma ochote popolemizować sobie z kimś to zapraszam polecam

> jakiś czat

> www.jakisczat.pl

człowieku, zanim coś napiszesz zastanów się!!!

skąd cennik hurtowy na oficjalnej stronie?? żeby wszyscy wiedzieli jakie rabaty oferowane są w ramach wspólpracy handlowej?? czy dla takich jak Ty, którzy by chcieli może raz do roku coś kupić i zostac dealerem ale nie wiedzą co gdzie i jak??

podobnie jak inne firmy z branży dostajemy kilka maili lub telefonów tygodniowo z pytaniem o możliwość nawiązania współpracy - ale żadne z tych osób nie otrzymuja cennika hurtowego czy wysokości rabatów przez telefon!!! ciekawe w jakiej branży sa takie zwyczaje, bo rozumiem że swoje spostrzeżenia czerpiesz z jakiegoś doświadczenia?? a może po prostu to tylko nieprzemyślana wypowiedź typu - chcę handlować Waszym towarem - chcecie??

większośc firm car audio na polskim rynku dobiera sobie dealerów według jakiegoś kryterium i z pewnością wspólpraca nie opiera się na znajomości telefonicznej, istnieje bowiem w każdej firmie PRZEDSTAWICIEL HANDLOWY, który odpowiada za dany region kraju i to z nim ustala się warunki - rabaty, terminy płatności, ale tylko i wyłącznie na spotkaniu osobistym

zatem weź no chłopie za telefon lub program do wysyłania e-maili i skontaktuj się z dystrybutorami z zapytaniem czy są zainetersowani podjęciem z Tobą współpracy, oczywiście wcześniej należałoby się i swoją firme przedstawić.

A co do oferty lepszej niż z allegro to zwykle, albo ciepły towar wypuszczony z Tira czy pociągu, lub własnoreczne pozbawienie kogoś mienia i nastepnie jego sprzedaż

pzdr

Napisano

> Essa dzięki za Info na 1 linku już byłęm i nietstey ceny Zbyt

> wygórowane jak już napisałem chodzi mi o kogoś kto bierze towar

> z 1 ręki

> http://www.allegro.pl/show_item.php?item=69256639

> jak choćby ten użytkownik sprzedająć za tyle musi przecież opłącic

> aukcje no i oczywiście zarobić na tym więć musi kupować max za

> jakieś 150!!!!

> Widział ktoś kiedyś nowe tuby blaupunkt za 150??!! bo ja nie a szukam

> szukam i nie moge znaleść,więć jeżeli ktoś miałby na prawde

> dobre namiary to byłbym wdzięczny

Jest taki jeden gość co ma najlepsze ceny na Blaupunkta - nazywa się Robert Bosch.

Jak chcesz tani towar z pierwszej ręki to musisz się wybrać z wizytą do Chin.

Napisano

> Witam to mój pierwszy post na tym forum.

> Czy ktoś ma jakieś namiary na bezpośredniego importera,lub

> dystrybotora sprzętu CA??

> Jeśli tak to prosze i jakieś namiary,mogą być na m@ila

> [email protected] potrzebne mi to bo zamierzam otworzyć sklep i

> szukam jakichś ciekawych dostawców co by mieli ceny bardziej

> konkurencyjne niż na Allegro

> Z góry dzięki

mam nadzieje, że wszystko już sobie wyjaśniliscie zamykamy ten kram

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.