Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dzwignia recznego.

Featured Replies

Napisano

Witam.

Czy ktoś rozbierał dźwignię ręcznego?? Chodzi o to, aby dostać się do sprężynki wewnątrz dźwigni - u ojca w SC pozostała ściśnięta wewnątrz i jak ciągniesz ręczny a on sam opada...

Napisano

Trzeba popuścić linki, podciągnąć maksymalnie i wyjąć zapadkę z zębatki, wtedy się wszystko rozsypie... smile.gif Kiedyś mi tak wystrzeliło jak urwałem linke smile.gif

• 5 miesięcy później...
Napisano

Podpinam się pod temat,

strzeliła mi linka hamulca ręcznego - lewa, to ją wymieniłem chce zaciągnąć ręczny a tu zonk smile.gif dźwignia idzie do góry, ale nie ma blokady i tego charakterystycznego odgłosu. Dodam że jak zaciągam to normalnie zaciska koła. Do tego wyskoczyła mi ta część

zdjcie000x.jpg

co poszło ? grinser006.gif

Napisano

> Podpinam się pod temat,

> strzeliła mi linka hamulca ręcznego - lewa, to ją wymieniłem chce zaciągnąć ręczny a tu zonk

> dźwignia idzie do góry, ale nie ma blokady i tego charakterystycznego odgłosu. Dodam że jak

> zaciągam to normalnie zaciska koła. Do tego wyskoczyła mi ta część

> co poszło ?

hmm hmm.gif

Napisano

> hmm

Wyskoczył ci pręt który zachodzi za języczek, też tak miałem jak urwałem linkę. Poniżej masz "szkic" jak to ma być założone. musisz bez założonej linki podnieść dźwignię do samej góry i palcem ustawić tak języczek, żeby przy wpychaniu pręta ten haczyk zaczepił o języczek. Jak dobrze to obejrzysz to załapiesz o co chodzi.

283881634-Schowek01.jpg

post-78502-14352508536621_thumb.jpg

Napisano

> Wyskoczył ci pręt który zachodzi za języczek, też tak miałem jak urwałem linkę. Poniżej masz

> "szkic" jak to ma być założone. musisz bez założonej linki podnieść dźwignię do samej góry i

> palcem ustawić tak języczek, żeby przy wpychaniu pręta ten haczyk zaczepił o języczek. Jak

> dobrze to obejrzysz to załapiesz o co chodzi.

noooo i pięknie mykam na garaż zeby.GIF , wielkie dzięki za schemat zeby.GIF526.gif

Napisano

no i się udało, jeszcze raz wielkie dzięki śmiga jak nówka spineyes.gif20.GIF

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.