Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

17 do tipo

Featured Replies

Napisano

Kolejny poscik ale mam pytanko czy da rade zalozycz do tipo 17" felgi. prosze o szczera odpowiedz, czy trzeba stosowac dystanse i czy jakies przerobki, prosze o wypowiedz osoby ktore sa w stanie mi cos poradzic smile.gif

Napisano

pewnie ze sie da.. tylko pytanie czy dasz rade na tym jezdzic...

ja mialem 7,5x16 cala w temprze i cos o tym wiem.. przy sportowych sprezynach tył trza utwardzic na kamien zeby opony o nadkola nie opcierały.. przod był jeszcze jako tako znośny...

szerokosc przy 17tkach sądze ze tez najlepiej 7,5 wybrac, opony max 215..

ale jedno ci powiem, na nasze drogi ten zestaw to naprawde da ci popalić!!! bedzie twardo i to napewno musisz sobie uświadomić..

Napisano

Niwe wiesz co robisz ja mam 15 z oponami 195x50 i sportowe zawieszenie masakras do jazdy czujesz zapale na drodze wszystko trzeszczy i stuka w samochodzie po takiej jezdzie to nie na nasze drogi !!!!!!!

Napisano

> Niwe wiesz co robisz ja mam 15 z oponami 195x50 i

Ja na 14" i na zawieszeniu sport rozklekotalem mojego;) Tez wszystko treszczy, stuka puka;) A do 17 to obowiazkowo beton, bo lekka dziura i juz o nadkola ebdzie haczyc. Do tego wpadniesz w dziure i zamiast opony to bedzie felga do roboty:(

Napisano

> Kolejny poscik ale mam pytanko czy da rade zalozycz do tipo 17"

> felgi. prosze o szczera odpowiedz, czy trzeba stosowac dystanse

> i czy jakies przerobki, prosze o wypowiedz osoby ktore sa w

> stanie mi cos poradzic

Bedziesz mial auto do jazdy po zamknietym torze

zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

przod mam teraz 195/45/15 tyl 205/50/15 , chcialbym zeby jakos to ladnie wygladalo wiec pewnie beda to jakies ladne 16 zamiast 17...

Napisano

ja mam 16' na gumach 205/50 tyl i 195/45 przod, przy rozmiarze 17 musial bys poszukac gum nie szerszych niz te 205 bo o blotniki obciera :/ sam w lecie bede na tyl zakladal takie jak mam w przodzie. Sam od siebie 17 nie polecam do Tipo ale Twój wybór. POZDRAWIAM

Napisano
  • Autor

no wlasnie sie zdecydowalem ze to jednak beda 16 i oponki 195/45/16, wydaje mi sie ze beda takie optymalne smile.gif

Napisano

> no wlasnie sie zdecydowalem ze to jednak beda 16 i oponki 195/45/16,

> wydaje mi sie ze beda takie optymalne

dobra decyzja! takie tez musze sobie do tylu na wiosne zarzucić bo 205 jak wsiadzie pare osob na tyl to trą o błotniki. POZDRAWIAM

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.