Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kościuch w Fieście

Featured Replies

Napisano

No no, zapowiada się ciekawie... 893goodvibes.gif893goodvibes.gif893goodvibes.gif

Quote:

Michał Kościuszko, jedyny polski kierowca startujący w Rajdowych Mistrzostwach Świata w cyklach SWRC i WRC Cup, w sezonie 2010 zasiądzie za kierownicą Forda. Rajdową Fiestę S2000 skonstruował i przygotował zespół M-Sport. Obsługą samochodu w trakcie sezonu zajmie się belgijska firma Symtech Racing.

Wybór Forda nastąpił po serii jazd testowych, w trakcie których Michał Kościuszko sprawdzał również dwa inne auta: Peugeota 207 S2000 oraz Skodę Fabię S2000. W tej stawce specjalnie przygotowana przez M-Sport Fiesta okazała się bezkonkurencyjna i to właśnie tym samochodem polska załoga Michał Kościuszko-Maciek Szczepaniak rywalizować będzie w sezonie 2010 na trasach Rajdowych Mistrzostw Świata w barwach LOTOS Dynamic.

„Wybór Forda Fiesty S2000 jako samochodu którym będę startował w sezonie 2010 jest bardzo perspektywiczny. Ford jest skupiony na rozwoju tego auta, co oznacza że samochody WRC budowane na bazie S2000 będą bardzo konkurencyjne. Startując Fiestą S2000 możemy liczyć również na duże wsparcie ze strony M-Sport. Miałem okazję zrobić już parę kilometrów tym samochodem i uważam, że jest to auto z bardzo dużym potencjałem.” – powiedział Michał Kościuszko.

Załoga Kościuszko-Szczepaniak jako zespół Dynamic World Rally Team zgłoszona została w ramach Rajdowych Mistrzostw Świata do cykli SWRC i WRC Cup. Zespół wystartuje w rajdach Meksyku (Corona Rally Mexico), Jordanii (Jordan Rally), Portugalii (Vodafone Rally de Portugal), Finlandii (Nestle Oil Rally Finland), Niemiec (ADAC Rallye Deutschland), Francji (Rallye de France) i Wielkiej Brytanii (Walles Rally of Great Britain). Dodatkowo kibice będą mieć okazję zobaczyć załogę w barwach LOTOS Dynamic w trakcie dwóch rajdów rozgrywanych w Polsce: Rajdzie Polski i Rajdzie Barbórki.

Oficjalna prezentacja zespołu i samochodu odbędzie się w połowie lutego br.

Źródło

Napisano

> No no, zapowiada się ciekawie...

No ładne cacko...

słyszałem, że i Kuzaj ma jeździć fiestą...

Napisano

> No ładne cacko...

> słyszałem, że i Kuzaj ma jeździć fiestą...

dostał sie mega wysoko kościuch... Fiesta daje mozliwości spore

Napisano

> No ładne cacko...

> słyszałem, że i Kuzaj ma jeździć fiestą...

Kuzaj będzie Skoda S2000 jeździł...

Napisano

> Kuzaj będzie Skoda S2000 jeździł...

przed świętami dostałem info, że fiestą... niewiem.gif

Napisano

> przed świętami dostałem info, że fiestą...

Zarząd Skoda Auto Polska S.A. podjął decyzję o rozpoczęciu współpracy z Leszkiem Kuzajem. W najbliższych dniach zostanie podpisany list intencyjny. Leszek Kuzaj - jeden z najbardziej doświadczonych polskich kierowców rajdowych, wielokrotny Mistrz Polski, w sezonie 2010 będzie dysponował Škodą Fabią S2000.

Napisano

> Kuzaj będzie Skoda S2000 jeździł...

Chyba Skoda chce potestowac jakies sytemy bezpieczenstwa czy wytrzymałosc klatki, to zatrudniaja naszego rodzimego Mc'crash'a zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Chyba Skoda chce potestowac jakies sytemy bezpieczenstwa czy

> wytrzymałosc klatki, to zatrudniaja naszego rodzimego Mc'crash'a

Wyczuwam nutkę prowokacji w Kolegi poście... rotfl.gifrotfl.gifrotfl.gif

Napisano

> Zarząd Skoda Auto Polska S.A. podjął decyzję o rozpoczęciu współpracy

> z Leszkiem Kuzajem. W najbliższych dniach zostanie podpisany

> list intencyjny. Leszek Kuzaj - jeden z najbardziej

> doświadczonych polskich kierowców rajdowych, wielokrotny Mistrz

> Polski, w sezonie 2010 będzie dysponował Škodą Fabią S2000.

spoko, widać nie ma rzeczy pewnych ok.gif

Napisano

> przed świętami dostałem info, że fiestą...

cos tam sie podniecali na portalach rajdowych ze nowa fura S2000 ale zadne konkretne info nie padlo ale w komentarzach pisali wlasnie o fiescie

Napisano

> Wyczuwam nutkę prowokacji w Kolegi poście...

Zadna prowokacja tylko prywatna opinia wynikajaca z wieloletnich tułaczek po rajdach i obserwacji zlosnik.gif

Napisano

> cos tam sie podniecali na portalach rajdowych ze nowa fura S2000 ale

> zadne konkretne info nie padlo ale w komentarzach pisali wlasnie

> o fiescie

Rathe mi sprzedał takiego niusa...

Napisano

> Rathe mi sprzedał takiego niusa...

ja to wyczytałem na Rallyonline, a czy faktycznie Kuzaj zasiądzie do Skody to zobaczymy zlosnik.gif Fiesta też by była ciekawa...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.