Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

filtr powietrza, oleju, pytanie o symbole

Featured Replies

Napisano

Witam

Przymietrzam sie do wymiany filtrow powietrza i oleju. Ostatnio qupowalem filtr powietrza niejakiej firmy UFi czy jakos tak, ale jakis on niewymiarowy i ciezko wlazi w obudowe. Czy filtr FILTRON-a to AP 040? Tera o filtrze oleju, poniewaz jest spory wybor filtrow w selgrosie wg mnie w calkiem dobrych cenach, moje pytanie, czy OP 545 FILTRON-a to ten wlasciwy? Widzialem tez spory wybor filtrow TUTELII, ale tutaj to juz wogole nie wiem jaki symbol bedzie mi pasowal. Moglby mi ktos to przyblizyc?

Pozdrawiam

Napisano

napisz do mnie po 15-stej, postaram się poszperać, bo mam w domu katalog filtrona na kompie:)

Napisano
  • Autor

> Tutaj masz katalog Filtrona on-line, mozesz sobie sprawdzic...

Re

Nio w sumie tak, ino grinser006.gif o ile filtr powietrza to wizualnie mozna sprawdzic bo chyba do obudowy w fajerce to ino jeden typ pasi, to z oleju juz nie tak hop. Wg FILTRON-a ONLINE to albo 545 albo bodajze 575. I chyba wizualnie sa one identiko bo i jeden i drugi jest do 1.0 45. Czym sie sugerowac? Moze nazwa silnika 156A2....?

Pozdrawiam

Napisano

> Czym sie sugerowac? Moze nazwa silnika 156A2....?

Raczej tylko symbolem silnika, chociaz mojego silnika w tym katalogu nie ma... zlosnik.gif 146D8000... frown.gif

Napisano
  • Autor

Witam

Poszperalem sobie troche w necie i znalazlem odpowiedzi na moje pytania. Jakby kogos kto ma taki silnik jak ja interesowalo to podaje co mozna zastosowac; filtr powietrza: AP040 FILTRON lub WA50-110 SEDZISZOW, filtr oleju: OP 545 FILTRON lub PP-4.7.5 SEDZISZOW lub TUTELA 60 (ten podaje z racji ceny, ktora jest dosc niska i mozna go zanabyc w selgrosie. Moj silnik 156A2... czyli fajerka ale na gazniku.

Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.