Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

miesiąc użytkowania scenica - wrażenia i prośba o pomoc :-)

Featured Replies

Napisano

a więc tak - mam już Scenica od miesiąca (a właściwie żona ma grinser006.gif) i chciałem się podzielić wrażeniami. Bardzo pozytywnie zaskoczyło mnie prowadzenie tego małego busa grinser006.gif jest bardzo łatwe. żone mam małą, a szybko znalazła miejsce, wspomaganie chodzi bardzo dobrze ok.gif Duży plus również za możliwość przesuwania tylnych siedzeń, łatwego wyjmowania ich. Pozytyw również dla możliwości otwierania tylnej szyby niezależnie od klapy - fajny i przydatny bajer ok.gif baaardzo dużo schowków ok.gif

Bardzo dobry skręt auta wprawia mnie jeszcze teraz w zazdrość (w porównaniu z moją bestią) hehe.gif

z minusów to tak: silnik 1.6 16V dobry jak na to auto, ale pali jak smok, nie potrafię zejść poniżej 8.8 litra icon_rolleyes.gif brak schowka na pierdoły - ta lodówka między siedzeniami w lato będzie używana inaczej jak pewnie się domyślacie - schowek na desce przy pasażerze jest za daleko od kierowcy, żeby tam wrzucić portfel, klucze etc. - poza tym, jak włoże i zamkne i nie będę widział, to zapomne - brakuje po prostu otwartego schowka icon_rolleyes.gif drugi minus za ustawienie kierownicy - mojej mulher.gif to nie przeszkadza, aaaaale mi owszem - ustawiona jak w ikarusie spineyes.gif i raczej nie da się tego przestawić odpowiednio - trzeba się przyzwyczaić, nie jest to duży minus. Kolejny minus to nie uwierzycie, już mi się żarówka oświetlenia wew. spalila hehe.gif ale w ogóle ten górny panel z lampką taki jakiś nie teges icon_rolleyes.gif

Kolejny już większy minus to taki, że od pewnego czasu przy większych prędkościach coś mi się obija o auto, tak jakby śrubka w wentylatorze lub coś hmm.gif pod autem nic nie poluzowane niewiem.gif ostatnio mocno skręcałem w lewo i słyszę jak coś tak jakby przy szybie przedniej przelatuje w prawo i spada w jakąś dziurke (mniemam, że jakaś śrubka) niewiem.gif pomyślałem sobie, że spoko, może wypadła, jak auto jedzie, to nic takiego hehe.gif ale kurcze wyjechałem na dwupasmówke i zaś te odgłosy angryfire.gif jakieś pomysły co to może być? niewiem.gif zastanawiałem się, czy może tam gdzie wycieraczki są zamocowane do tego plastiku na zew. z przodu coś się poluzowało, ale nie wiem, czy to możliwe hmm.gif mam nadzieję, że nic w desce, bo wyjmować deske mi się nie uśmiecha swieca.gif

Napisano

Domyślam się,że chodzi o II generację?? Może w podszybiu coś lata.

Napisano
  • Autor

> Domyślam się,że chodzi o II generację?? Może w podszybiu coś lata.

sorry, zapomniałem dodać - scenic I phII, a więc po lifcie, 2000 rok. Właśnie nie wiem, jak jadę powoli, to nie słychać tego, dopiero jak przekroczę jakąś tam prędkość, to zaczyna to się tam obijać (jak śrubka w pudełku, taki odgłos), musi to więc być chyba gdzieś, gdzie dochodzi przepływ powietrza niewiem.gif

wkurza niemiłosiernie angryfire.gif jakieś pomysły co to? hmm.gif

Napisano

> sorry, zapomniałem dodać - scenic I phII, a więc po lifcie, 2000 rok.

> Właśnie nie wiem, jak jadę powoli, to nie słychać tego, dopiero

> jak przekroczę jakąś tam prędkość, to zaczyna to się tam obijać

> (jak śrubka w pudełku, taki odgłos), musi to więc być chyba

> gdzieś, gdzie dochodzi przepływ powietrza

> wkurza niemiłosiernie jakieś pomysły co to?

Co do spalania, w zimie pewnie bedzie to 10l ,przynajmniej ja takie mam na odcinkach 5km. W lecie napewno bedzie koło 8,5-9l.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.