Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

pedał sprzęgła

Featured Replies

Napisano

Witam. Mam takie zapytanko w moim Stilo jtd pedał ( oczywiście od sprzęgła) wink.gif działa od samego dołu to chyba nie jest normalne bo we wszystkich inny samochodach bierze troszke wyżej. Nie mam pojęcia jakaż może być tego przyczyna niewiem.gif prosił bym o pomoc:) pozdrawiam

• 3 tygodnie później...
Napisano
  • Autor

dzięki za pomoc ale już wszystko wiadomo, sprzęgło do wymiany. Dzisiaj byłem we Wrocławiu i przerobiłem go z 80 na ok 115 i po wszystkim podczas pomiarów końcowych okazało się że gdy miał 80 km było dobrze ale przy 115 zaczęło ślizgać. A i bym zapomniał polecam takie przerobienie, mój stilonek pali teraz 2l mniej na 100km:) jak by co polecam tych u których ja byłem.

Napisano
  • Autor

No aż tak źle nie jest ale wcześniej palił mi 7.7 a teraz wyszło mi 5.6 przy całkiem niezłej jeździe cool.gif

Napisano

Skoro ich polecasz to napisz co to za zakład smile.gif I co dokładnie tobie zrobili z tym sprzęgłem

Napisano
  • Autor

Oni dodali koni mojemu stilonkowi a że sprzęgło do wymiany to dowiedziałem się u nich:) a są oni z Wrocławia jeśli kogoś by interesowało podam dokładne namiary

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.