Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Powtarzający sie błąd

Featured Replies

Napisano

Witam kolegów. Potrzebuję pomocy, otóż poraz kolejny sprawdziłem FiatEcuScanner-em mój motorek i za każdym razem jest ten sam błąd, czyli P1172. Opis w programie mówi tak:

W ECU zabrakło w zakresie dostosowania mieszanki w odniesieniu do sygnału czujnika O2 (mnożenia adaptacja) i / lub w odniesieniu do warunków pracy silnika (dodatek do adaptacji). możliwych przyczyn, czujnik temperatury silnika / Układ wadliwe, ale sygnał nadal realistyczny zasięgu. nieprawidłowe ciśnienie paliwa. Sorki ale tłumaczone translatorem. Pytanie moje jest takowe, gdzie znajdę ten czujnik i czy koniecznie trzeba go wymienić, a może to nie jest wina czujnika tylko program tak to zinterpretował. Za wszelkie info z góry dziękuję.

283447302-c%5B800x600%5D.jpg

post-75472-14352506630517_thumb.jpg

Napisano

Masz gaz ?jeżeli tak to zle wyregulowana instalacja

Ten błąd oznacza za bogatą mieszankę

Napisano
  • Autor

> Masz gaz ?jeżeli tak to zle wyregulowana instalacja

> Ten błąd oznacza za bogatą mieszankę

Tak mam gaz. Czyli nie muszę lecieć póki co do sklepu po nowy czujnik? A tak przy okazji, masz jakiegoś szpeca co prawidłowo mi wyreguluje ten gaz? Instalacja jest na sterowniku ESGI

Napisano

Ja z tym błędem walcze już ponad rok faint.gif odwiedziłem juz 4 gazowników ,ale większość gazowników to tempaki nie mają pojęcia o instalacjach,byle tylko wpieprzyć do auta zainkasować szmal ,a klient niech się dalej buja .

Moja instalka jest na sterowniku agis i serwis tego sterownika polecił mi zakład we Wrocku ,nazywa się Abart autogaz , podobno znają się na rzeczy,więc może spróbuj tam.Ja u siebie jeszczę trochę powalczę sam i jak nie dam rady to uderzę do nich.

Napisano
  • Autor

> Ja z tym błędem walcze już ponad rok odwiedziłem juz 4 gazowników

> ,ale większość gazowników to tempaki nie mają pojęcia o

> instalacjach,byle tylko wpieprzyć do auta zainkasować szmal ....

<.................................>

Dzięki za info. Ale najpierw spróbuje dorwać kabel do mojej centralki i sam się pobawię, jeśli nie dam rady to wtedy podjadę.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.