Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wystawa Motocykli i Skuterow ??

Featured Replies

Napisano

byl ktos . oplaca sie podejsc o obejrzec ??

Napisano

zależy, sprzętów do oglądania sporo, z rana jeszcze da radę, około 12 już był tłok, że ciężko się było gdzieś dopchać

Napisano

> byl ktos . oplaca sie podejsc o obejrzec ??

byłem i juto także będę, z roku na rok coraz większa bryndza.

kilka fotek

Napisano

Byłem, zaparkować za free raczej trudno zlosnik.gif ale z pomocą przychodzi ochrona i dając coś do kieszeni nawet o to nie prosząc, można stanąć na jak długo się chce mlot.gif

Jestem drugi raz na takich targach, więc nie do końca będę miarodajny ale:

- można pooglądać maszyny różnych producentów, w tym dużo przysłowiowej chińszczyzny. Jak zobaczyłem odlew klamki i "perfekcyjnie" położony spaw w takim urządzeniu to przyszedł mi na myśl rower kupiony w markecie z 10 lat temu. Sumując jakość = cena

- sporo kasków do przymiarki

- z ciuchów spodobało mi się stoisko modeki, trochę było retbike, wystawiał się też jeden sklep z piaseczna ze sporą ofertą w porównaniu z konkurencją, innych firm mało.

Tak w zasadzie to się zastanawiam, po co niektóre sklepy wystawiają się na takich targach jeśli nic nie mają do pokazania widzom. Przyjść porozmawiać z obsługą sklepu, lub zobaczyć 5 par butów i 20 różnej maści katan ? Albo kilka zębatek i klocki hamulcowe ? Cztery kufry i trochę ulotek ?

Nie mówię tu o producentach, dystrybutorach, którzy mają do zaoferowania jedne konkretny produkt czyli: baterie, crash pady itd.

Powiem tak, warto ruszyć się aby nie siedzieć w domu, lepsze to niż centrum handlowe. Ja szukałem kurteczki i parę modeli udało mi się przymierzyć.

Napisano

> Tak w zasadzie to się zastanawiam, po co niektóre sklepy wystawiają

> się na takich targach jeśli nic nie mają do pokazania widzom.

wystawcy nastawiają się tam na odbiorców hurtowych, a detal to jedynie przyłazi i dupę truje grinser006.gif

Napisano

W porównaniu z zeszłym rokiem wystawa o wiele gorsza (moim zdaniem oczywiscie). mniej motocykli , więcej skuterów . np zabrakło kawasaki .

Napisano

A był ktoś w Sosnowcu tydzień temu? Podobno też niewypał. Nie było Suzuki i Kawasaki. Jedyna atrakcja to R1 i R6. Parking 10zl i wstep 25zl.

Napisano

> A był ktoś w Sosnowcu tydzień temu? Podobno też niewypał. Nie było

> Suzuki i Kawasaki. Jedyna atrakcja to R1 i R6. Parking 10zl i

> wstep 25zl.

Ja byłem, wszedlem na studenta bo nikt nie sprawdzał legitymacji (15zł), za parking nie placiłem bo stanąłem gdzie indziej grinser006.gif Ogólnie impreza średnia, brakowało mi właśnie Kawasaki i Suzuki, najlepsze stoisko miało BMW, dużo ciekawych sprzętów, Triumph i Ducati też conieco pokazali, co do Hondy to jedyne co było warte uwagi to VFR 1200.

Napisano

> Ja byłem, wszedlem na studenta bo nikt nie sprawdzał legitymacji

> (15zł), za parking nie placiłem bo stanąłem gdzie indziej

> Ogólnie impreza średnia, brakowało mi właśnie Kawasaki i Suzuki,

> najlepsze stoisko miało BMW, dużo ciekawych sprzętów, Triumph i

> Ducati też conieco pokazali, co do Hondy to jedyne co było warte

> uwagi to VFR 1200.

suzuki było

Napisano

> suzuki było

Może w warszawie było ale nie w sosnowcu ok.gif

Napisano

Największą atrakcją były oczywiście dziewczęta, reszta to jak zawsze dno zlosnik.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.