Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Prawy nawiew- uchwyt- jak się dobrać

Featured Replies

Napisano

Witam. Mam mały problem. Dziś wyskoczyła mi taka blaszka z prawego suwaka nawiewu. Z prawej strony suwak odskakuje i wtedy, widełki które ruszają płozami, wyskakują i nie mogę już ich ustawić. Muszę wcelować widełkami by znów ustawiać kierunek nawiewu. Blaszkę mam, ale by ją zamontować, muszę najprawdopodobniej dobrać się do nawiewu frown.gif Robił ktoś z was prawy nawiew?

Napisano

Też przyłączę się do pytania, mam też małe porachunki z prawym nawiewem, ale nie wiem jak go "wyłuskać" żeby pogrzebać w nim. Połowa żeberek żyje sobie własnym życiem bo chyba mi się coś tam połamało - wyskoczyło smile.gif

Napisano
  • Autor

Nie chcę całości rozbierać by naprawić tylko ten uchwyt, ale niestety raczej nie ma innej opcji :/ Może jest jakiś magik z Wrocławia ? smile.gif 2 chętnych już jest, więc można mini spota zrobić smile.gif

Napisano

jak opanujecie te kratki to zrobcie KONIECZNIE fotosa jak dziala pionowe koleczko regulujace moc/ zamykajace daną kratke. Jedna frania mi sie w kolko kreci sick.gif .. zeby nie bylo tak jak u wszystkich, moja chora to jedna ze srodkowych.

Napisano
  • Autor

Chwilę powalczyłem ale niestety poległem. Udało mi się wymontować schowek gdzie mam zmieniarkę, boczek z wyłącznikiem poduszki. Odkręciłem 3 śruby od nawiewu bocznego i za cholerę nie mogłem go wyciągnąć :/

imag0014x.th.jpg

imag0009i.th.jpg

imag0015uz.th.jpg

Ktoś wie jak zamontować tą blaszkę ? Od czego ona jest ?

Napisano

> Odkręciłem 3 śruby od nawiewu bocznego i za cholerę nie mogłem

> go wyciągnąć :/

A nie jest on wciśnięty na zatrzaski? Jak prowadziłem wiązkę przewodów do tempomatu to nawiew zdaje mi się że wyciągałem.

Jak wymontujesz uszkodzony to następnie drugiej strony do porównania jak naprawić.

Napisano
  • Autor

Możliwe, że są jakieś zatrzaski. Nie chciałem robić nic na siłę by nie połamać tego nawiewu lub nie uszkodzić czegoś innego. Na razie chciałbym się dowiedzieć jak zamontować tą blaszkę bez demontażu

Napisano
  • Autor

Blaszka jest wsadzona w ten suwak by nie latał do przodu (likwidacja luzu). Odłamał mi się mały kawałek plastiku który przytrzymywał uchwyt. Jeśli ktoś ma połamany prawy nawiew z całym uchytem na zbyciu, to niech się do mnie odezwie.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.