Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Prośba o pomoc

Featured Replies

Napisano

Witam!

Mam zamiar poprawić trochę CA w moim Bravo, obecnie jest:

-radio Alpine CDE-9874RB

-głośniki na przodzie chyba 5x7 (jakaś elpisa) no-name chyba fabryczne zeby.GIF

Chciałbym aby było:

- radio sam nie wiem - wezmę coś na raty, spodobał mi się Blaupunkt chyba Hamburg 270751858-jezyk.gif

- głośniki na przodzie 16cm z tweeterami - nie wiem czy inwestować w PB lub Helixy? Czy kupić coś tańszego i wystarczyłoby??

I teraz najważniejsze pytania:

1) Mam nieużywany mały wzmacniacz Philips 300 1/2ch. Myślałem, żeby go wykorzystać na przednie głośniki i umiejscowić go gdzieś pod deską rozdzielczą (żeby nie ciągnąć bezsensownie kabli w tą i spowrotem). Jest sens czy raczej nie?

2) Czy wrzucać coś na tył? Jakieś 13cm dobrej firmy w fabryczne miejsca czy olać temat?? Do bagażnika nie będę wrzucał nic smile.gif

3) Podstawa to oczywiście to, że przednie drzwi będą wygłuszone ale nie wiem czy jest sens zmieniać instalację? Nie będzie to przeciążane bo nie słucham głośno i nie jestem wymagający...

To chyba tyle... jak coś mi się przypomni to napiszę smile.gif muzyki słucham różnej i nie chcę pod konkretny typ ustawiać CA - po prostu ma to czysto i schludnie grać bo obecnie to mi tylko trzeszczy slinka.gif

dzięki 20.GIF

Napisano

Hejka co do głośników polecił bym ci Alipine świetna jakość w rozsądnych pieniążkach a co do radia Alpine lub Sony z trochę wyższej półki. Co do Blaupunkta miałem kilka tych radi i tak szczerze były zadowolony tylko z jednego bardzo ciężko jest je wyregulować i brakuję w niektórych oddzielnego sterowania subwooferem co przydaję się przy większych mocach skrzyń

Napisano
  • Autor

> Hejka co do głośników polecił bym ci Alipine świetna jakość w

> rozsądnych pieniążkach a co do radia Alpine lub Sony z trochę

> wyższej półki. Co do Blaupunkta miałem kilka tych radi i tak

> szczerze były zadowolony tylko z jednego bardzo ciężko jest je

> wyregulować i brakuję w niektórych oddzielnego sterowania

> subwooferem co przydaję się przy większych mocach skrzyń

co do radia to zakupię jakieś firmowe: Clarion, Alpine lub inne w kwocie do 500 zł max i takie żeby mi podeszło do gustu wizualnie smile.gif chcę zielone podświetlenie i fajnie by było USB na kablu (z tyłu radia).

najbardzie mnie interesuje, czy da mi coś podłączenie wzmaka na przedni zestaw odseparowany czy może podpiąć go pod 2 głośniki z tyłu (jakieś 13cm dwudrożne)? skrzyni/tuby raczej nie chcę w bagażniku 270751858-jezyk.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.