Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Żale sie.....

Featured Replies

Napisano

Dzisiaj jade sobie spokojnie i juz wjezdzałem na parking pod blok.

Wlanczam kierunek i sie zatrzymuje bo z naprzeciwka jechaly 2 autka, a tu nagle bummmm..... i Jeep staranowal mnie wyciagarka. i Jaki finał.. Klapa do wymiany, zderzak, antena cb, i reflektor(Naszczescie nie pekniety tylko sie gdzies rozszczelnił, bo paruje)

Jak sie okazalo dobil do mnie facet samochodem sluzbowym z firmy z myslowic gdzie tydzien temu kupowalem Cb i antene.

Pojechalem juz do Renault Auto-Zieba na serwis i zglosic szkode do HDI bo tam mial sprawca oc.

W HDI moje zaskoczenie mila pani spisala szybko protokółi rzeczoznawca zobaczyl autko. wystawil takie zaswiatczenie ze moge oddac auto do warsztatu. Ale jeszcze sie wstrzymuje bo ubiegam sie od HDI o autko zastepcze. Tak ze dopiero w poniedzialek bede wiedzial co z zastepczym i w poniedzialek umowie sie w renault kiedy oddac im autko na naprawe.

p050310160004.th.jpg

p050310160001.th.jpg

p050310160003.th.jpg

p050310160002.th.jpg

Napisano

Nieźle Cię załatwił ale musiał bardzo wolno jechać, że tylko takie uszkodzenia.

Napisano
  • Autor

> Nieźle Cię załatwił ale musiał bardzo wolno jechać, że tylko takie

> uszkodzenia.

Własnie jest u mnie kumpel z AK i otworzylismy bagaznik i okazuje sie ze podloga jest lekko wygieta do gory... jutro dam foty

Napisano

Auto zastepcze przy szkodzie OC nalezy Ci sie bez gadania. Jezeli serwis Ci nie zapewni mozesz sobie sam wynająć i złożyc rachunki do ubezpieczalni. Uprzedzam ze mogą odmawiać i marudzić, natomiast zgodnie z przepisami muszą pokryć wszelkie realnie poniesione koszty.

Napisano
  • Autor

> Auto zastepcze przy szkodzie OC nalezy Ci sie bez gadania. Jezeli

> serwis Ci nie zapewni mozesz sobie sam wynająć i złożyc rachunki

> do ubezpieczalni. Uprzedzam ze mogą odmawiać i marudzić,

> natomiast zgodnie z przepisami muszą pokryć wszelkie realnie

> poniesione koszty.

Jutro bede o tym gadał z jakims dyrektorem HDI. powiedzieli mi ze firmy maja zawsze od reki auta zastepcze a osoba prywatna musi sie ubiegac z jakimis pismami. Ale dzieki za info zawsze jakies argumenty mam dla tego dyrektorka

Napisano

Szkoda że ta podłoga ruszona... Zachowaj fotki dla ew. przyszłego nabywcy. Świat jest paskudny bo uczciwi muszą udowadniać prawdę a pozostali mają to w D.

Napisano
  • Autor

> Szkoda że ta podłoga ruszona... Zachowaj fotki dla ew. przyszłego

> nabywcy. Świat jest paskudny bo uczciwi muszą udowadniać prawdę

> a pozostali mają to w D.

Dokladnie bede trzymac fotki. Z ubezpieczalnia juz wszystko zalatwilem teraz juz czekam az z serwisu zadzwonia kiedy przywiezc autko do naprawy. Prawdopodobnie na poczatki przyszlego tygodnia jak beda mieli wolne jakies auto zastepcze.

Napisano

ale niefart, i było bezwypadkowe icon_rolleyes.gif na ile wycenili szkode, wiesz? hmm.gif

Napisano
  • Autor

> ale niefart, i było bezwypadkowe na ile wycenili szkode, wiesz?

Jescze nic nie wiem. Bo jeszcze beda ogledziny po rozebraniu w warsztacie. w przyszlym tygodniu prawdopodobnie bede go oddawac na serwis.

• 1 miesiąc później...
Napisano
  • Autor

Witam ponownie,

Dzisiaj odebrałem moja renie z warsztatu wszystko naprawione jak należy. Klapa i zderzak wymieniony, Antena cb zakupiona,

Złosnika juz nowego zamówiłem oraz naklejki klubowe na ramki od tablic rejestracyjnych. Jak złosnik sie znajdzie na swoim miejscu i naklejki nakleje to pstrykne pare fotek i pokarze jak wyglada po naprawie.

Co do naprawy to obsługa bardzo miła w serwisie Auto-Zieba , samochód zastepczy dostałem, i nawet zwrócili mi stary zderzak bo moze sie komuś przydac bo jest tylko delikatnie draśnięty.

Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.