Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Manetka kierunkowskazów golf IV

Featured Replies

Napisano

Witam, rozsypała mi się dzisiaj manetka kierunkowskazów (wersja z tempomatem), lata luźno, na dziurach potrafi załączyć lewy kierunek, kierunki załapują ale położenie wyłączone nie ma tej sprężystości jak wcześniej, po odkręcaniu kierownicy wrzuca nieraz drugi kierunek, ogólnie padaka wink.gif Da się to jakoś zreanimować czy kupić nowy przełącznik? Na allegro są nówki zamienniki już od niecałych 60zł, np. klik1 , klik2 Jak z jakością tych zamienników? Będzie to działało dobrze? Trzeba ściągać kierownicę żeby wymienić przełącznik? Z góry dzięki za pomoc 20.GIF

Napisano

> Da się to jakoś zreanimować czy kupić nowy przełącznik?

Marnie widzę naprawę tego... Raczej wymiana.

>Na allegro są nówki zamienniki

> już od niecałych 60zł, np. klik1 , klik2 Jak z jakością tych zamienników? Będzie to działało

> dobrze?

Mam w aucie od 2 lat zamiennik (podobny jak te z Twoich linków). Działa bez zarzutu. ok.gif

Jeśli już miałbym się czepiać, to:

- przy UWAŻNYM przyglądaniu się można stwierdzić, że plastik jest nieco inny (odcień, struktura) niż na fabrycznej manetce,

- niedawno zauważyłem, że LEKKO wycierają się niektóre symbole nadrukowane na manetce (ale komu one potrzebne). zlosnik.gif

> Trzeba ściągać kierownicę żeby wymienić przełącznik?

Oczywiście, że tak! Poduszkę rzecz jasna też... Ale to łatwa robota, nie ma się czego obawiać. ok.gif

Napisano
  • Autor

> Oczywiście, że tak! Poduszkę rzecz jasna też... Ale to łatwa robota, nie ma się czego obawiać.

Dzięki waytogo.gif A co do ściągnięcia kierownicy możesz dać jakieś wskazówki? Odpięcie aku wystarczy do zdemontowania poduchy? Nie wybuchnie albo nie załapie błędu? wink.gif Jak zdemontować poduszkę żeby nic nie popsuć? Kierownicę mam trójramienną jeżeli ma to znaczenie 20.GIF

Napisano

> Dzięki A co do ściągnięcia kierownicy możesz dać jakieś wskazówki? Odpięcie aku wystarczy do

> zdemontowania poduchy? Nie wybuchnie albo nie załapie błędu? Jak zdemontować poduszkę żeby

> nic nie popsuć? Kierownicę mam trójramienną jeżeli ma to znaczenie

nie zapomnij rozladowac sie statycznie przed odpieciem poduchy zlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

lezy u mnie taka manetka, nowa, choc nie ukrywam ze podróba, nie mam co z nią zrobic skromny.gif

Napisano
  • Autor

> lezy u mnie taka manetka, nowa, choc nie ukrywam ze podróba, nie mam co z nią zrobic

Szkoda że piszesz jak już zamówiłem, byśmy się pewnie dogadali wink.gif pozdrawiam 20.GIF

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.