Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

nie pali 899 weber

Featured Replies

Napisano

Koledzy nie chce mi dziś auto odpalić, wyciągam ssanie na max i też nie pali, pompuje gazem bez włączonego ssania też nic.

Świece wyciągałem lekko mokre były, (być może je zalałem) wytarłem do sucha i też nie gada. Czy to może być pompa, czy gaźnik, byłem jakiś miesiąc temu u majstra i wymienił mi się świece, oraz robił regulacje składu mieszanki, było ok, a teraz odmawia posłuszeństwa?

Napisano
  • Autor

> iskra jest

tak! i co najlepsze, teraz zagadał za drugiem razem bez ssania.

Sprawdziłem wszystkie wtyczki przy cewce i kable zapłonowe, połączenia przy module, rozebrałem tez kopułkę do gażnika, i na wierzchu rzuciło mi się na oko, dużo paliwa i jakieś drobiny metalu, wszystko wyczyściłem.

Sam już nie wiem, 16 lat bezawaryjnie chodził, a teraz strajkuje. alien.gif

Jeszcze jedno popychacze klepią już dość znacznie i to na ciepłym, czy możliwe jest jeśli któryś z popychaczy się zatarł, może powodować właśnie problemy z rozruchem? Oczywiście na dniach będę zmieniał olej, bo ten jest mocno, czarny, zobaczę czy nadal będą popychadła klepały. Ale czy to może mieć związek hmm.gif

Napisano

mialem bardzo podobnie tyle ze po wyczyszczeniu swiec odpalal na chwile i go zalewalo....pod kopulka gaznika mialem duzo paliwa skonczylo sie na czyszczeniu gaznika i wymianie pompki paliwa uszczelek w gazniku oraz zaworu iglicowego moze on u ciebie szwankuje.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.