Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ma ktoś takie opony ??

Featured Replies

Napisano

Czuczu mial i moja serce.gif ma na tyle w seryjnym seju.

opony jak opony, zlego slowa powiedziec nie moge.

nic sie nie rozwarstwia.

moim zdaniem polowa wzoru bieznika jest zerznieta z jednej popularnej opony, a druga polowa z innej.

Napisano
  • Autor

Ciężko znaleść w miare tanie opony w tym rozmiarze.

Chyba się zaopatrze w jakieś 2szt. tych opon

Napisano

ciekaw jestem jak to sie bedzie sprawdzac.. bo jest podzielone zdanie, z tego co obilo mi sie o uszy.. ale generalnie to koszta sa duzo nizsze, bo tak naprawde za ta cene kupisz uzywke innej firmyw tym rozmiarze.. daj znac jak juz zakupisz smile.gif

Napisano

> ciekaw jestem jak to sie bedzie sprawdzac.. bo jest podzielone zdanie, z tego co obilo mi sie o

> uszy.. ale generalnie to koszta sa duzo nizsze, bo tak naprawde za ta cene kupisz uzywke innej

> firmyw tym rozmiarze.. daj znac jak juz zakupisz

Ja tez chetnie sie dowiem, bo czeka mnie zakup kolek do upalania.

Napisano

Wystarczy poszukać...było o nich kilkukrotnie:

TU

i TU

Ale jest to opona sportowa, typowo deszczowa, wiec w codziennej jeździe zniknie Tobie w chwile, a na suchym będzie sie zachowywac jak zimówka 135/80, podwijając sie niemiłosiernie..

Przynajmniej ja takie zalosowałem z Markguma...Czuczu zalosował chyba z innego miotu, bo jego działają.ale jak to z Markgumem..jak zwykle ruletka..

No i ważna jest mieszanka, bo występuja w 3 rodzajach twardości mieszanki S1, S2 i S3... o tym juz nikt w aukcji nie napisał, wiec jak kupisz, to sprawdź, co jest napisane kredą wewnątrz opony...bo sie moze okazac ze dostaniesz 4 opony, w tym 3 rózne mieszanki... zlosnik.gif

Napisano

> Wystarczy poszukać...było o nich kilkukrotnie:

> TU

> i TU

> Ale jest to opona sportowa, typowo deszczowa, wiec w codziennej jeździe zniknie Tobie w chwile, a

> na suchym będzie sie zachowywac jak zimówka 135/80, podwijając sie niemiłosiernie..

> Przynajmniej ja takie zalosowałem z Markguma...Czuczu zalosował chyba z innego miotu, bo jego

> działają.ale jak to z Markgumem..jak zwykle ruletka..

> No i ważna jest mieszanka, bo występuja w 3 rodzajach twardości mieszanki S1, S2 i S3... o tym juz

> nikt w aukcji nie napisał, wiec jak kupisz, to sprawdź, co jest napisane kredą wewnątrz

> opony...bo sie moze okazac ze dostaniesz 4 opony, w tym 3 rózne mieszanki...

Uscislijmy, Sa 2 rodzaje opon, opony cywilne o mieszance jednego rodzaju i w tej wlasnie cenie i opony drozsze, do sportu lane z roznych mieszanek !!

Napisano

> Uscislijmy, Sa 2 rodzaje opon, opony cywilne o mieszance jednego rodzaju i w tej wlasnie cenie i

> opony drozsze, do sportu lane z roznych mieszanek !!

No to znajdź mi w katalogu cywilnych opon Markguma model Primo w rozmiarze 175/50R13.. Są tylko w 15stkach...

Ja wiem, ze Markgum produkuje również seryjne opony, ale akurat tego modelu w tym romiarze nei ma w seryjnej ofercie..

Napisano

> No to znajdź mi w katalogu cywilnych opon Markguma model Primo w rozmiarze 175/50R13.. Są tylko w

> 15stkach...

> Ja wiem, ze Markgum produkuje również seryjne opony, ale akurat tego modelu w tym romiarze nei ma w

> seryjnej ofercie..

Ciekawe, bo do tej pory byly bez problemu w 13" dostepne...

Napisano
  • Autor

Zapytałem się kolesia jaką mięszanke mają opony ale odpowiedział tylko, że to nie są opony sportowy tylko cywilne.

Ale i tak dwie sztuki zamówie

Napisano

> Zapytałem się kolesia jaką mięszanke mają opony ale odpowiedział tylko, że to nie są opony sportowy

> tylko cywilne.

> Ale i tak dwie sztuki zamówie

Czyli jakies stare zapasy...

• 1 miesiąc później...
Napisano
  • Autor

Już pojeździłem troche na tych oponach.

No i moja opinia to : TANDETA, nie polecam ich.

Auto masakrycznie pływa na tych oponach

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.