Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

"+" ze stacyjki w CC 700

Featured Replies

Napisano

Witam potrzebuję wyciągnąć ze stacyjki "+" do radia czy ktoś może dysponuje jakimś zdjęciem poglądowym albo orientuje się który to przewód - pod co mam się podpiąć

Napisano

> Witam potrzebuję wyciągnąć ze stacyjki "+" do radia czy ktoś może dysponuje jakimś zdjęciem

> poglądowym albo orientuje się który to przewód - pod co mam się podpiąć

A dlaczego + po stacyjce a nie na stałe radio?

+ po stacyjce po ściągnięciu tych plastików przy kierze leci pomarańczowym kablem waytogo.gif

Napisano
  • Autor

> A dlaczego + po stacyjce a nie na stałe radio?

> + po stacyjce po ściągnięciu tych plastików przy kierze leci pomarańczowym kablem

Radio jest takie paskudne że jak w chwili obecnej jest na stałe to panel świeci cały czas na czuwaniu co wydaje się nie zbyt mądrym posunięciem mając na uwadze akumulator frown.gif

Dlatego postanowiłem to podpiąć przez stacyjkę bo i tak żona (bo o jej auto chodzi) nie słucha radia na postoju tylko w trakcie jazdy więc nie powinien to być problem dla miej mam nadzieję

Napisano

> Radio jest takie paskudne że jak w chwili obecnej jest na stałe to panel świeci cały czas na

> czuwaniu co wydaje się nie zbyt mądrym posunięciem mając na uwadze akumulator

> Dlatego postanowiłem to podpiąć przez stacyjkę bo i tak żona (bo o jej auto chodzi) nie słucha

> radia na postoju tylko w trakcie jazdy więc nie powinien to być problem dla miej mam nadzieję

Może wystarczy iluminacje podpiąć pod + po stacyjce, bo pewnie w tym momencie zarówno zasilający jak i iluminacja są podpięte pod stały +.

Napisano
  • Autor

> Może wystarczy iluminacje podpiąć pod + po stacyjce, bo pewnie w tym momencie zarówno zasilający

> jak i iluminacja są podpięte pod stały +.

Muszę to dokładnie sprawdzić ale coś pod stacyjkę będzie trzeba podpiąć moim zdaniem frown.gif

Napisano

> Witam potrzebuję wyciągnąć ze stacyjki "+" do radia czy ktoś może dysponuje jakimś zdjęciem

+ ze stacyjki to chyba tak sie przyjelo ogolnie i tak sie mowi wez pociagnij sobie + z bezpiecznika w ktorym pojawia sie + po przekreceniu klucza

Napisano

jeśli dobrze rozumiem, to Ty chcesz podłączyć radio tak by dostawało dopiero zasilanie po przekręceniu kluczyka?

Napisano
  • Autor

> jeśli dobrze rozumiem, to Ty chcesz podłączyć radio tak by dostawało dopiero zasilanie po

> przekręceniu kluczyka?

Dokładnie o to mi chodzi i pytanie brzmi jak najłatwiej to zrobić. Skąd dokładnie wziąść "+"

Napisano
  • Autor

> + ze stacyjki to chyba tak sie przyjelo ogolnie i tak sie mowi wez pociagnij sobie + z bezpiecznika

> w ktorym pojawia sie + po przekreceniu klucza

A jesteś w stanie podać mi dokładnie który to bezpiecznik????

Napisano

a czy wziąłeś pod uwagę to, że radio stale będzie się resetowało? Po każdym odpaleniu trzeba będzie na nowo wszystko ustawiać

Napisano

> A jesteś w stanie podać mi dokładnie który to bezpiecznik????

obojetnie pierwszy lepszy ktory daje + po przekreceniu stacyjki ok.gif

Napisano

> a czy wziąłeś pod uwagę to, że radio stale będzie się resetowało? Po każdym odpaleniu trzeba będzie

> na nowo wszystko ustawiać

a od czego masz zolty kabel w kostce?

Napisano
  • Autor

> a czy wziąłeś pod uwagę to, że radio stale będzie się resetowało? Po każdym odpaleniu trzeba będzie

> na nowo wszystko ustawiać

powiem tak u siebie w punto mam podpięte przez oryginalną kostkę ISO i radio działa tylko po włączeniu stacyjki tak samo podświetlenie dlatego chciałem zrobić to samo w CC tylko nie do końca wiem jak i gdzie się wpiąć

Napisano
  • Autor

> a od czego masz zolty kabel w kostce?

Zawsze wydawało mi się że każde radio ma 2 przewody "+" jeden do podtrzymania drugi po stacyjce poprawcie mnie jak nie mam racji???

Napisano

źle mnie zrozumieliście. Chodziło mi o to, że chce on uzyskać zasilanie dopiero po przekręceniu kluczyka bez podpinania radia pod stały plus. Wiem do czego służy żółty przewód

Napisano

> Zawsze wydawało mi się że każde radio ma 2 przewody "+" jeden do podtrzymania drugi po stacyjce

> poprawcie mnie jak nie mam racji???

KLIKAJ to ci powinno pomoc

Napisano

> źle mnie zrozumieliście. Chodziło mi o to, że chce on uzyskać zasilanie dopiero po przekręceniu

> kluczyka bez podpinania radia pod stały plus. Wiem do czego służy żółty przewód

ok.gif

Napisano
  • Autor

> KLIKAJ to ci powinno pomoc

Czyli czerwony "+" na stałe a żółty "+" po stacyjce i osiągnę zamierzony cel jak dobrze rozumiem.

Dziękuję za pomoc jutro może uda mi się to jakoś poskładać

Napisano

nie prościej z podświetlenia zegarka puścić kabelek? cfaniaczek.gif

Napisano
  • Autor

> nie prościej z podświetlenia zegarka puścić kabelek?

Możesz coś więcej powiedzieć o tej propozycji ????

Czy efekt będzie ten co potrzebuję i który przewód z zegarka do żółtego w ISO podpiąć

Napisano

> Możesz coś więcej powiedzieć o tej propozycji ????

> Czy efekt będzie ten co potrzebuję i który przewód z zegarka do żółtego w ISO podpiąć

ale żeby radio sie włączało tylko przy włączonym zapłonie?

Napisano
  • Autor

> nie prościej z podświetlenia zegarka puścić kabelek?

Zrobiłem jak napisałeś niebieski przewód z zegarka rozwiązał problem ok.gif

Dziękują za pomoc temat można zamknąć

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.