Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

po ile

Featured Replies

Napisano

Bede wyciagac belke zawieszenie tylna i mam pytanie. Po ile sa u was amorki do tyłu i jakiej firmy?

Na allegro sa po jakies 80, 100 a nawet 50 ziko za 2 sztuki, a u mnie w sklepie firmy statim sa po 100 za sztuke olejowe. Kurde chce by było twardo na tyle, a nie jak jakaś trampolina. No i poza łozyskami wachaczy co jeszcze by się przydało zmienic i na co zwracac uwage. O urwanych srubach od stabilizatora nie będę wspominał furious.gif i o tym że przewody hamulcowe musze odczepic od korektorów siły hamowania.

Coś jeszcze ?

Chcę to zrobi na tip top, a nie by za rok wraca do tego.

Sprężyny jak będą znośnie wygłądac to zostawiam. wkoncu auto ma 100k tylko nakulane, a w razie czego wymieni potem sprężyne to nie problem

Napisano
  • Autor

> Gazowe KYB kup O ile sie nie myle Szuro takie nabywał

gdzie jak i po ile ?

allegro ?

jakies sa kyaba ale nie doczytalem czy gaz czy olej

e a by przod deko obnizyc to w sumie mozna dac sprezyny do kowala na ciecie i dogiecie ?

Napisano

> gdzie jak i po ile ?

> allegro ?

> jakies sa kyaba ale nie doczytalem czy gaz czy olej

http://allegro.pl/item951942698_amortyzatory_fiat_palio_weekend_tempra_tipo_kayaba.html

> e a by przod deko obnizyc to w sumie mozna dac sprezyny do kowala na ciecie i dogiecie ?

Nie lepiej zadzwonić do Pospringa i zamowić? lub kupić zestaw Jamexa?

Napisano
  • Autor

> No wtedy nie było http://www.darstuning.com.pl/document.php?id=501 Z tego co wiem to można kupić

> też tylko na przód

> P.s. Poluzuj kucyki

a co ja sie kurde blaszka spinam ?

idz lepiej wody dolac do chlodnicy zlosnik.gif

moze jak bede przod robic to sie skusze na nie wink.gif

Napisano

> a co ja sie kurde blaszka spinam ?

> idz lepiej wody dolac do chlodnicy

juz dolalem 270751858-jezyk.gif lepiej powiedz od czego może wypierdzielać ten plyn na wszystkie strony sick.gif

Napisano

nie baw sie w zadne druty typu ciecie sprezyny no.gif widac ze nieuwaznie czytasz watki, bo jakis czas temu pisalem ze nabylem jamexy tylko na przod busted.gif

a amorki kupowalem kayaby ale na przod ok.gif

Napisano
  • Autor

a bo tutaj mało się dzieje 270751858-jezyk.gif

myslałem ze ni ma bo czaki coś tam smęcił więc się zmyliłem. no w kaszlach tną i dają do dogięcia wiec tak sobie o tym pomyslałem jak ni ma niby, a tutaj się myliłem. Oh przeplasiam. w nagrode kupcie mi amorki.

a jak z gumami jakimis tulejkami itd ? Cosik może mi byc potrzene jeszcze ?

Napisano

do amorow oslona i odboj ok.gif a jak bedziesz z przodu wymienial to sprawdz jak wyglada mocowanie amorow, bo jak przerdzewiale to tez by nalezalo wymienic smile.gif

Napisano
  • Autor

a to się osobno kupuje a nie w kompleksie ?

no przodu narazie nie tykam, jedynie koncowke drazka musze zmienic i tyle. Nie wszystko naraz zeby.GIF

Napisano

> bo czaki coś tam smęcił więc się zmyliłem.

tuk.gif napisalem, że można zamówić w Pospringu lub nabyć Jamexy tuk.gif Wszystko pięknie i czytelnie 270751858-jezyk.gif Czarno na bialym grinser006.gif

Napisano
  • Autor

słabo czytałem bo temat sprezyn zawiele mnie nie obchodził, no i teraz tez zawiele ale tak przy okazji sobie pomysliłem no i to ze na 15' lepiej jakoś wygląda niz na 14'

Napisano

> słabo czytałem bo temat sprezyn zawiele mnie nie obchodził, no i teraz tez zawiele ale tak przy

> okazji sobie pomysliłem no i to ze na 15' lepiej jakoś wygląda niz na 14'

Ja bede sprzedawal alu i oponki icon_rolleyes.gif

Napisano

a ze sie tak spytam: dzieje sie coś, ze tyle rzeczy wymieniasz?

u mnie jest 150 tys i wszystko oryginał. nic nie było wymieniane i narazie nie zanosi sie na cokolwiek, wiec nie wiem co tam u Ciebie moze sie dziać?

Napisano
  • Autor

siena a palio ma inne jednak zawieszenie tylne. po 2 to to ze mam lozysko wachacza do wymiany i wczoraj przy probie odkrecenia musialem odkrecic stabilizator i pourywałem śruby od niego przez co w wachaczach mam do rozwiercania 6 otworów. Cięzko mi to będzie zrobi pod blokiem, a nawet mi się nie chce wolę cała belke wyjąc i zrobi wsio co można. Sam sobie szukam zajęcia, ale wiem ze jak to zrobię to juz tam zaglądac raczej nie będę.

Pozatym licznik pokazuje mi 100k, a ile jest naprawde to nie wiem. Za rok planuje remont przodu, chyba ze cos wczesniej wypadnie biglaugh.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.