Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

fiat Stilo Abarth > rozrząd i momenty srub

Featured Replies

Napisano

witam

potrzebny jest jakis dobry opis wymiany rozrządu w tym aucie, bo byle jakie znalazłem

i najważniejsze, składany jest silnik i potrzeba momentów dokręcenia korbowodów szczególnie i reszty silnika jakby ktos miał z góry wielke dzieki, bo auto znajomego właśnie jest/będzie składane jutro/pojutrze

pozdro i Wesołych Świąt

Napisano

pokrywa korbowodu -2,0+60st

pokrywa czopów wału korbowego -2,5 +100st

koło zamachowe -14,7-21,2

gowica -4+90st+90st

momenty wg.eLearn w - daNm

Napisano
  • Autor

>OK dzieki bardzo, po prostu silnik jest w częściach i nastepuje jego składanie, na tej stronie lancii nie moge przejść na strone 2 z 2

czekam moze na więcej inf.

Napisano

opis z Elern-a będzie ok ???????

wysłałem Ci na adres z profilu takie małe wypociny , niestety z elerna on line tylko ten sposób jest najszybszy cool.gif

Napisano
  • Autor

dzieki za 2 stronę

moze byc, ale nic nie dostałem...

silnik jest rozbierany i bedzie składany plus robiony rozrząd, bo ASO Fiata nie zrobiło tego, tnz wzieli pieniadze i wygląda na wsadzenie jakichś uzywanych części...

wiec bedzie składany, przeczyszczony, wiec potrzebne było pełny opis momentów dokręceń i wymiany rozrządu i w ogólne, robi to mechanik, ale on jest bardzo dokładny wiec poprosił Mnie o to,żebym dowiedział sie wszystkiego na tip top

wić może macie jeszcze cos do dodania smile.gif20.GIF

Napisano
  • Autor

> opis z Elern-a będzie ok ???????

> wysłałem Ci na adres z profilu takie małe wypociny , niestety z elerna on line tylko ten sposób

> jest najszybszy

dzięki bardzo, sprawdziłem pocztę, najlepiej to w wersji papierowej by było

rocznik 2003 a jakie tam różnice w autach były ?

Napisano

> dzięki bardzo, sprawdziłem pocztę, najlepiej to w wersji papierowej by było

> rocznik 2003 a jakie tam różnice w autach były ?

nie wiem ale w elernie jest 4 fazy tego modelu czyli 2002-2003 2003-2004- itd nawet z dokładnością do miesiaca

formy papierowej ........ jak mam to zrobić wydrukować , zrobić zrzut ekranu masz film zrób z niego zrzuty i wydrukuj bo z elerna on line tylko mogę wydrukować to ( ale nie mam drukarki ...... sciana.gif) może w necie jest gdzieś np Haynes manual do tego modelu ...................... ok.gif

ps ustawienie rozrządu w tym silniku nie jest skomplikowane pod warunkiem posiadania blokad wałków i zegara GMP

Napisano

mozesz drukowac do XPS (XPS viewer EP) - taka niby wirtualna drukarka microsoftu - za darmoche. ja tak robie zrzuty z elerna jesli komus poczta przesylam jakies dane.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.