Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wgniotka na klapie - naprawa bezinwazyjna

Featured Replies

Napisano

Witajcie!

Czy fachura jest w stanie zrobić coś z lekką wgniotką o średnicy ca. 2 cm? Malowanie i szpachlowanie odpada. Lakier nie jest pęknięty.

Napisano

> Witajcie!

> Czy fachura jest w stanie zrobić coś z lekką wgniotką o średnicy ca. 2 cm? Malowanie i

> szpachlowanie odpada. Lakier nie jest pęknięty.

Średnica to chyba bez znaczenia, ważniejsze jaka jest głębokość odkształcenia.

Napisano
  • Autor

> Średnica to chyba bez znaczenia, ważniejsze jaka jest głębokość odkształcenia.

2 mm to będzie max.

Napisano

> Witajcie!

> Czy fachura jest w stanie zrobić coś z lekką wgniotką o średnicy ca. 2 cm? Malowanie i

Mam takiego gościa w Bieruniu co mi klepnął maske. Wgniecenie było o średnicy ok 10 cm , prawie na tym wzmocnieniu, do tego były jeszcze dwie takie kuleczki małe. Zrobił to idealnie że nawet byś nei poznał wink.gif. Skasował mnie 80 zł. Facet pracował w Fiat Auto Poland i tam się nieźle tego nauczył. Jak byś był zainteresowany to podam Ci na niego namiary na priv.

Napisano

> Mam takiego gościa w Bieruniu co mi klepnął maske. Wgniecenie było o średnicy ok 10 cm , prawie na

> tym wzmocnieniu, do tego były jeszcze dwie takie kuleczki małe. Zrobił to idealnie że nawet

> byś nei poznał . Skasował mnie 80 zł. Facet pracował w Fiat Auto Poland i tam się nieźle tego

> nauczył. Jak byś był zainteresowany to podam Ci na niego namiary na priv.

A błotnik tez wyklepie?.Tzn jest prawie idealny pod ręka, ale z boku widac że zrobiło sie jajko na 20cm ,takie odkształcenie blachy.co to za gośc czy jakis amator.

Napisano

> A błotnik tez wyklepie?.Tzn jest prawie idealny pod ręka, ale z boku widac że zrobiło sie jajko na

> 20cm ,takie odkształcenie blachy.co to za gośc czy jakis amator.

Myśle że nie będzie problemu. Tyle że gość ma non stop auta (jakieś gradobicia, obcierki itd). Tak jak pisze facet zna się na rzeczy bo pracował w Fiat Auto - tam naprawiał samochody które miały jakieś wgniecenia. Nie wiem natomiast jak on to robi czy na ciepło czy na zimno. Swojej metody nei chce nikomu zdradzić - mnie wręcz wyprosił z warsztatu i zaprosił za 1 godzine smile.gif A że mam blisko do domu to sie przeszedłem wink.gif

Napisano

> Myśle że nie będzie problemu. Tyle że gość ma non stop auta (jakieś gradobicia, obcierki itd). Tak

> jak pisze facet zna się na rzeczy bo pracował w Fiat Auto - tam naprawiał samochody które

> miały jakieś wgniecenia. Nie wiem natomiast jak on to robi czy na ciepło czy na zimno. Swojej

> metody nei chce nikomu zdradzić - mnie wręcz wyprosił z warsztatu i zaprosił za 1 godzine A

> że mam blisko do domu to sie przeszedłem

Zrobie zdjecie i wysle ci na poczte .Ewentualnie bywam 3 razy w roku w Lędzinach to na Nowy mógłbym podjechac i spytać .

Napisano

> Zrobie zdjecie i wysle ci na poczte .Ewentualnie bywam 3 razy w roku w Lędzinach to na Nowy mógłbym

> podjechac i spytać .

Nie ma problemu. Tyle że gość mieszka w Starym Bieruniu. Jak wiesz gdzie jest osiedle Homera, albo gdzie był kiedys CPN (teraz Bliska) to jesteś prawie u niego wink.gif

Napisano

> Nie ma problemu. Tyle że gość mieszka w Starym Bieruniu. Jak wiesz gdzie jest osiedle Homera, albo

> gdzie był kiedys CPN (teraz Bliska) to jesteś prawie u niego

Stary zółty CPN ,za nim lakiernia i stara Policja (była) wink.gif jaki świat mały biglaugh.gif fotka juz wysłana.

Napisano

> Witajcie!

Znam takiego magika jest z Oświęcimia naprawę fachura w takich rzeczach jak co to priv

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.