Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Płyn na skrzyni

Featured Replies

Napisano

Dzisiaj zauważyłem płyn chłodniczy na skrzyni. Wygląda to tak jakby lało się z pod upg tylko że jak jeżdże paluchami na łączeniu to sucho jest chyba że nie macam tam gdzie trzeba rotfl.gif. Dostęp wzrokowy ogólnie słaby jest. Termostat był wymieniany 2 tyg temu. Poziom płynu raczej na takim samym poziomie cały czas. Nie słychać żeby był zapowietrzony. Może mieliście podobne objawy

confused.gif

Napisano

tak ap ropo na pewno płyn a nie olej ?? bo bardzo często zdarzają sie wycieki z wybieraka

albo moąe to płyn hamulcowy ?

i cieknie ci z wysprzęglika problemów ze sprzęgłem nie ma ??

Napisano
  • Autor

to na 100% jest borygo bo kolor zielony. Skrzynie mam CVT więc sprzęgło odpada, płyn hamulcowy i olej tez to nie jest. Stawiam na upg tylko dziwi mnie dlaczego tam sucho jest i nie ma nalotu po wyschniętym płynie tak jak to było przy termostacie. Wrazie co sciąganie głowicy w 1.2 16V dużo czasu zajmuje? W mondeo 1.8 w turboklekocie w jeden dzień zmieniłem upg z planowaniem.

Napisano

> Dzisiaj zauważyłem płyn chłodniczy na skrzyni. Wygląda to tak jakby lało się z pod upg tylko że jak

> jeżdże paluchami na łączeniu to sucho jest chyba że nie macam tam gdzie trzeba . Dostęp

> wzrokowy ogólnie słaby jest. Termostat był wymieniany 2 tyg temu. Poziom płynu raczej na takim

> samym poziomie cały czas. Nie słychać żeby był zapowietrzony. Może mieliście podobne objawy

Może spod korka wywaliło i ochlapało ?

Napisano
  • Autor

> Może spod korka wywaliło i ochlapało ?

Taka opcja odpada. Ten tydzień mam wolny więc postanowiłem że zdejmę głowicę. W związku z tym mam pytanie czy ktoś z kącika już sam to robił albo może ktoś ma manuala?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.