Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kombinezon

Featured Replies

Napisano

Szukam skorzanego kombinezonu za ok 1000zł. Fajnie wyglądają kombinezony Tshula. Używa ktoś takiego? Jak jest z jakością? Może możecie polecić jakieś inne fane w tej cenie?

Napisano

Ja używam tschula 727 z garbem, kupiłem używke, teraz rozpoczynam 2 sezon na nim, ogólnie bardzo fajny kombik, nie drogi. Nie mam porównania niestety do innych. Kumpel tez jeździ w tschulu i nie narzeka ok.gif

Napisano

> Szukam skorzanego kombinezonu za ok 1000zł. Fajnie wyglądają kombinezony Tshula. Używa ktoś

> takiego? Jak jest z jakością? Może możecie polecić jakieś inne fane w tej cenie?

Kumpel i jego narzeczona mają tschule.

-ochraniacze tylko te które są konieczne, ale są to twarde protektory i dają radę (sprawdzone przy dzwonie qmpla - jego dziewczyna rozwaliła cały bok w lanosie i urwała tylny zderzak i poza siniakami tylko złamany mały palec u ręki).

- kolega ma skórę matową a koleżanka taką błyszczącą i ta matowa lepsza, błysk się powyciągał.

- przy szlifie delikatnie puściły szwy, ale tragedii nie było.

- w kombinezonach jeżdżą 3 sezony i mają się całkiem nieźle, suwaki wszystkie sprawne poza jednym w rozporku który zjeżdżał sam od początku

Generalnie są zadowoleni i polecają tą firmę.

Ja mam dainese i porównując do niego:

- mój ma dodatkowo ochraniacze na piszczele + kilka gąbek w newralgicznych miejscach

- lepszy krój - ochraniacze są dokładnie w tym miejscu w którym być powinny

- są różnice w jakości skóry, ale ta w tschulu (tyle że bardziej w wersji z matową skórą) jest już jak najbardziej ok.

Mam też porównanie tschula do probikera i tschul wydaje się być o "półkę" wyżej. Moim zdaniem dyskwalifikująca wada probikera - miękkie, piankowe ochraniacze...

Moim zdaniem stosunek ceny do jakości w tschulu jest nie do przebicia.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.