Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jaka opcja? -ubezpieczenia

Featured Replies

Napisano

Czołem.

Sytuacja wygląda tak - szwagier sprzedał mi auto, lecz umowę podpiszemy za 4 miesiące (auto na firmę - sporo by stracił podpisując teraz umowę K-S)

Samochód ma tylko wykupione ubezpieczenie OC, a chciałbym ubezpieczyć też wóz od kradzieży i szkody - czyli AC. Może być to wersja okrojona, jak np. mini casco w pzu (tylko kradzież).

Czy jest jakaś opcja wykupu takiego rodzaju ubezpieczenia na jakiś okres czasu? Płacąc teraz pełne AC skasują mnie po stawkach przewidzianych dla szwagra ( bez zniżek) i to jest mocno niekorzystne.

Jak najlepiej rozwiązać ten problem na 4 miesiące? Wiem, można jeździć na samym OC, ale trochę strach...

Napisano

jeśli chcesz wykupić pakiet AC to musisz się zorientować która firma ma najtaniej i wziąć po prostu to na raty

Napisano

> Czołem.

> Sytuacja wygląda tak - szwagier sprzedał mi auto, lecz umowę podpiszemy za 4 miesiące (auto na

> firmę - sporo by stracił podpisując teraz umowę K-S)

> Samochód ma tylko wykupione ubezpieczenie OC, a chciałbym ubezpieczyć też wóz od kradzieży i

> szkody - czyli AC. Może być to wersja okrojona, jak np. mini casco w pzu (tylko kradzież).

> Czy jest jakaś opcja wykupu takiego rodzaju ubezpieczenia na jakiś okres czasu? Płacąc teraz pełne

> AC skasują mnie po stawkach przewidzianych dla szwagra ( bez zniżek) i to jest mocno

> niekorzystne.

> Jak najlepiej rozwiązać ten problem na 4 miesiące? Wiem, można jeździć na samym OC, ale trochę

> strach...

A może nie warto kombinować i wykupić po stawkach szwagra, tylko za 4 miesiące szwagier "sprzeda" auto i wycofa niewykorzystaną składkę. Przez 4 miesiące dużo nie dołożysz..

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.