Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jakie amory i wahacz do CCS?

Featured Replies

Napisano

PAny pomóżcie cos wybrać smile.gif

Mam do wyboru amory na przód 4 firm-KAYABA,STATIM,DELPHI,HG(wie ktos cos o tej ostatniej firmie?)

Wahacz oryginał za 120 zł albo jakis tam zamiennik raz taniej czyli około 70 zł.

Co brać?

Info dośc pilne bo amora już nie mam wogóle od strony pasażera a w wahaczu sworzeń papa powiedział sick.gifChciałbym tak [przynajmniej ze 3 latka pośmigac na tych czesciach a w tym miechu juz zdrowo w auto wcisłem slinka.gif

Napisano

> PAny pomóżcie cos wybrać

> Mam do wyboru amory na przód 4 firm-KAYABA,STATIM,DELPHI,HG(wie ktos cos o tej ostatniej firmie?)

> Wahacz oryginał za 120 zł albo jakis tam zamiennik raz taniej czyli około 70 zł.

> Co brać?

> Info dośc pilne bo amora już nie mam wogóle od strony pasażera a w wahaczu sworzeń papa powiedział

> Chciałbym tak [przynajmniej ze 3 latka pośmigac na tych czesciach a w tym miechu juz zdrowo w

> auto wcisłem

jezeli chodzi o amory to tylko Kayaba, posluza ci na dlugo przy seryjnym zawiasie, naprawde warto ok.gif

Napisano

> Mam do wyboru amory na przód 4 firm-KAYABA,STATIM,DELPHI,HG(wie ktos cos o tej ostatniej firmie?)

> Wahacz oryginał za 120 zł albo jakis tam zamiennik raz taniej czyli około 70 zł.

> Co brać?

> Info dośc pilne bo amora już nie mam wogóle od strony pasażera a w wahaczu sworzeń papa powiedział

> Chciałbym tak [przynajmniej ze 3 latka pośmigac na tych czesciach a w tym miechu juz zdrowo w

> auto wcisłem

wahacz tylko ricambi ok.gif

Napisano

czy taki wahacz podejdzie do ccs? KLIK niby pisze cinquecento ale w opisie aukcji coś pisze o seicento i jakiejs limitowanej serii confused.gif

Napisano

> czy taki wahacz podejdzie do ccs? KLIK niby pisze cinquecento ale w opisie aukcji coś pisze o

> seicento i jakiejs limitowanej serii

a czemu ma nie podejść cfaniaczek.gif

Napisano

> Co brać?

> auto wcisłem

Wolałbym kupic dwa tanie wahacze niz jeden orginalny.

Amorki do serii to tylko Kayab`y ok.gif

Napisano

> a czemu ma nie podejść

Wydaje mi się że podejdzie, ale nie wiem po co koles takie bzdury wypisuje o jakichś limitowanych seicento... sick.gif

Napisano
  • Autor

> Wolałbym kupic dwa tanie wahacze niz jeden orginalny.

> Amorki do serii to tylko Kayab`y

tak też chyba zrobie z tym wahaczem bo wydaje mi sie ze 2 zamienniki przeżyją 1 oryginał z tego wzgledu że jakości zamienników czasem nie odbiegaja za daleko.A amorki to jednak Delphi/Kayaba

Napisano

tylko że oryginał da się kupić taniej niż 120zł, widziałem za ok 80zł

Napisano
  • Autor

> tylko że oryginał da się kupić taniej niż 120zł, widziałem za ok 80zł

u nas w sklepach taniej nie ma a na allegro częsci nie kupuje bo mam juz nauczke po tym jak 3 razy już nowy originalny altek naprawiałem zakupiony własnie tam.Później to odsyłaj ,czekaj na zwrot kasy itp a ja autem pracuje i nie moge sobie na to pozwolic.a z okolic mojego miasta nie ma żadnych oryginałów bo magneti marelli to nie oryginał...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.