Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jonizoator alergik poszukuje opinii

Featured Replies

Napisano

Witam,

mam pytanie czy ktoś testował jonizator powietrza samochodowy czy taki domowy. Z założenia działanie takiego urządzenia w dużym stopniu uwolniłoby mnie od nieprzyjemnych sytuacji związanych z moją alergią. Pytam bo nie chcę wyrzucać kasy w błoto. Czekam na wasze opinie. Chodzi o mniej weicej urządzenia pochodne od takiego:http://www.allegro.pl/item1006869904_jonizator_jo_622_samochodowy_12v_totalna_nowosc.html

Napisano

preciez za każdy otwarciem drzwi, o oknie juz nie mowiac (podczas jazdy) nawiewa ci masę pyłków do auta. nie widzę opcji żeby tej jonizator cos mógł dać wink.gif

kup sobie auto z filtrem przeciwpyłkowym.

a jak sie nie da to sobie zmajstruj filtr "przeciwpyłkowy" - ze 3 warstwy rajstop nałóż gdzies za wirnik dmuchawy, w kanale co doprowadza powietrze do auta. niewiele to daj, ale lepsze to niz nic.

Napisano
  • Autor

> preciez za każdy otwarciem drzwi, o oknie juz nie mowiac (podczas jazdy) nawiewa ci masę pyłków do

> auta. nie widzę opcji żeby tej jonizator cos mógł dać

> kup sobie auto z filtrem przeciwpyłkowym.

> a jak sie nie da to sobie zmajstruj filtr "przeciwpyłkowy" - ze 3 warstwy rajstop nałóż gdzies za

> wirnik dmuchawy, w kanale co doprowadza powietrze do auta. niewiele to daj, ale lepsze to niz

> nic.

Z autem to wiadomo, że się nie utrzyma tego oczyszczonego powietrza ale w domu można chodzi mi o to czy tego typu urządzenia w ogóle działają. Domowy taki niby porządny chodź też opinii nie moge znaleźć stoi koło 200zł zainwestowałbym ale boje się że to podpucha jakas tylko frown.gif Efekt powinien być mniej wiecej taki jak po burzy w powietrzu czuć taką świeżość.

Napisano

po burzy czujesz świeżość i fajnie ci się oddycha, ponieważ deszcz zmył pyłki i powietrze jest od nich czyste. jonizatorom dałbym spokój.

Napisano

Przeciwpyłkowy w dobrym stanie a nic Ci w aucie przeszkadzać nie będzie, mówi Ci to stary allergik zlosnik.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.