Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

wymiana przewodów z klimy

Featured Replies

Napisano

czy ten przewód da się bezproblemowo zamontować samemu http://moto.allegro.pl/item1003296859_opel_astra_g_y17dti_1_7_dti_przewod_klimy_przewody.html .swój spawałem już 3 razy i wytrzymywał sezon, półtorej

Z tego co widzę to są tylko 3 śruby do odkręcenia, bo sprzedawca chce trochę za dużo za wymianę i nabicie. czy warto bawić się w wymianę samemu

klima jest z behera a silnik to isuzu

Napisano

No ja wymieniałem sam , a w moim silniku jest prawie taki sam przewód tylko dobre nasadowe torxy no i skombinować odpowiednie uszczelki oringi (podobno ze specjalnej mieszanki co by czynnik chłodzący nie rozpuścił)

Napisano
  • Autor

czy obecne się nadają czy już raczej wymienić, a jak wymienić to czy i gdzie można takie dostać?

Napisano

u mnie były dwie gumowo metalowe i te zostawiłem tzn. pozostały te same, natomiast oringi dostałem od kolegi który mi potem nabijał klime. Radze się rozejrzeć bo ceny są różne za nabijanie to koszty np w mojej okolicy o70 do 140 zł .

Napisano

Uszczelki w klimie wymienia się zawsze, chyba że szuka się kłopotów. Nie spotkałem takich uszczelek w "normalnych" sklepach, tylko u klimiarzy i w hurtowych, typu Euro-klima czy jakoś tak.

Napisano

generalnie żadnych uszczelek nie zakłada się drugi raz.... ale jak się nie ma pod ręką metalowo - gumowych to się ryzykuje.... po wymianie przewodu tydzień jeździłem z azotem w układzie (czy układ jest szczelny i ciśnienie trzymało )a potem czynnikiem załadowany układ klimatyzacji

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.