Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Się grzeje...

Featured Replies

Napisano

Witam! Mam mały problem... Od wczoraj mocno grzeje mi się silnik, kontrolka prawie, że świeci "pełną parą"... Patrząc na stan płynu w zbiorniczku jest on taki sam na zimnym i na gorącym silniku... Czy ja się myle czy jak silnik gorący to powinno go choć trochę ubyć celem "krążenia"? Czyli, co ? Termostat do wymiany ? Aaa, dodam że to 16v...

Napisano

> Witam! Mam mały problem... Od wczoraj mocno grzeje mi się silnik, kontrolka prawie, że świeci

> "pełną parą"... Patrząc na stan płynu w zbiorniczku jest on taki sam na zimnym i na gorącym

> silniku... Czy ja się myle czy jak silnik gorący to powinno go choć trochę ubyć celem

> "krążenia"? Czyli, co ? Termostat do wymiany ? Aaa, dodam że to 16v...

A sprawdzales czy termostat sie otwiera?

Napisano
  • Autor

> A sprawdzales czy termostat sie otwiera?

Nie sprawdziłem, sprawdze rano jak ostygnie... Ale skoro płynu nie wziął ze zbiorniczka to chyba sie nie otwiera? Czy nie mam racji ?

Napisano

> Nie sprawdziłem, sprawdze rano jak ostygnie... Ale skoro płynu nie wziął ze zbiorniczka to chyba

> sie nie otwiera? Czy nie mam racji ?

Ale teraz jak jest cieply to idz i zobacz czy waz od termostatu jest cieply czy nie. I czy chlodnica tez jest ciepla zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Ale teraz jak jest cieply to idz i zobacz czy waz od termostatu jest cieply czy nie. I czy

> chlodnica tez jest ciepla

Wszystko gorące ale nie wiem czy nie od kolektora...

Napisano

> Wszystko gorące ale nie wiem czy nie od kolektora...

Jesli objales weza reka ( oink.gif ) i jest cieply to znaczy ze termostat sie otwiera. Dobrze odpowietrzony jest? Robiles cos ostatnio z autem?

Napisano
  • Autor

> Jesli objales weza reka ( ) i jest cieply to znaczy ze termostat sie otwiera. Dobrze odpowietrzony

> jest? Robiles cos ostatnio z autem?

Oleju dolałem bo trochę ubyło hehe.gif A tak na poważnie to nic nie robiłem, leje - jade, do dzisiaj... Teraz ledwo wyjade na główną drogę (300m) to już lekko żarzy się kontrolka temperatury...

Napisano

> Oleju dolałem bo trochę ubyło A tak na poważnie to nic nie robiłem, leje - jade, do dzisiaj...

> Teraz ledwo wyjade na główną drogę (300m) to już lekko żarzy się kontrolka temperatury...

A moze poprostu cos z czujnikiem nie tak?

Powiedz mi jeszcze czy wentylator się włącza?

Napisano
  • Autor

> A moze poprostu cos z czujnikiem nie tak?

> Powiedz mi jeszcze czy wentylator się włącza?

Miał małą przerwę w włączaniu ale teraz znów się włączał - ale dziś się nie włączył wcale... Od razu powiem, że na krótko śmiga bez problemu

Napisano

A co koledzy powiecie na to:

Klik

Wprawdzie to nie CC/SC no ale smile.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.