Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zanikajace swiatla mijania....

Featured Replies

Napisano

No to ja sobie pozwole odswiezyc mój problem pisalem tutaj pół roku temu .....ale odziwo samo sie naprawiło...

A wiec tak wracajac z Borek....zanikaly mi tylko i wyłącznie przednia swiatla mijania....lekie uderzenie w kiere i swiatelka sie zaswiecaja.....po czym znow gasną....a wiec ???

dodam ze dlugie i wszystko bez problemu sie zaswieca nawet gdy zgasna mijania....

gdzie szukac ?? co wymienić ???

wielkie dzieki z góry piwo.gif

Napisano

> No to ja sobie pozwole odswiezyc mój problem pisalem tutaj pół roku temu .....ale odziwo samo sie

> naprawiło...

> A wiec tak wracajac z Borek....zanikaly mi tylko i wyłącznie przednia swiatla mijania....lekie

> uderzenie w kiere i swiatelka sie zaswiecaja.....po czym znow gasną....a wiec ???

> dodam ze dlugie i wszystko bez problemu sie zaswieca nawet gdy zgasna mijania....

> gdzie szukac ?? co wymienić ???

> wielkie dzieki z góry

IMO 90% przekaznik

zapal swiatla, zajrzyj do szkrynki bezpiecznikow, i poruszaj pierwszym przekaznikiem od lewej

jesli bedzie dyskoteka to przekaznik (ja wymienilem na nowy 11zl) albo gniazda gdzie wpinasz przekaznik sie potopily

Napisano
  • Autor

dziekuje pierwszy od lewej smile.gif ok smile.gif jutro bede próbowal poruszac a w poniedzialek...znaczy wtorek podmienie zobaczymy smile.gifpiwo.gifpiwo.gif

Napisano

> IMO 90% przekaznik

> zapal swiatla, zajrzyj do szkrynki bezpiecznikow, i poruszaj pierwszym przekaznikiem od lewej

> jesli bedzie dyskoteka to przekaznik (ja wymienilem na nowy 11zl) albo gniazda gdzie wpinasz

> przekaznik sie potopily

potwierdzam, na początku pomagało poruszanie przekaźnikiem, ale do czasu. Po wymianie problem ustał. Lepiej się tym zająć bo w nocy może być krucho jak zgaśnie na drodze...

No chyba że to coś związanego z przełącznikiem zespolonym skoro uderzenie w kiere pomaga confused.gif

ps: dostałem z tego powodu mandat, bo jadąc sobie spokojnie w dzień, panowie stojący na poboczu wybrali mnie z tłumu na bok i uświadomili że nie świecą mi światła. Podczas gdy kontrolka była ok. Skończyło się niestety na 50 zł

Napisano
  • Autor

no ja na wszelki wypadek mam ustawione swiatelka juz maksymalnie w dół....jak zgasna i wszyscy migaja to zapalam dlugie....swiaca prosto w ziemie a badlook scina je tak ze nie rażą...tylko ze jak przyjdzie noc...to widze tylko 5 metrow przed maską...;(

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.