Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

[Cordoba 2001] Plastik,elektryczna szyba, prawy tył

Featured Replies

Napisano

Witam, problem w skrócie opisany w tytule. Mianowicie:

Po przypadkowym mocnym zatrzaśnięciu się drzwi opadła tylna prawa szyba, po rozkręceniu tych drzwi niestety zauważyłem połamany plastik który odpowiada z posiadanej prze zemnie wiedzy za połączenie szyby z mechanizmem. No i teraz zrodził się problem, gdyż tego plastiku nie mogę nigdzie znaleźć, a w serwisie zaproponowano mi zakup mechanizmu w komplecie (koszt ok. 550 zł)... Dziwi mnie że np. na allegro są takie plastiki, lecz zawsze po telefonie dowiaduję się że są one przewidziane do przedniej szyby. I otóż, zastanawia mnie ten fakt i tak sobie pomyślałem, czy te plastiki nie są identyczne z przodu i z tyłu? Jeśli nie to gdzie mógł bym jeszcze znaleźć taki plastik?

Napisano

Rozbierz przód i zobaczysz czy są idento

A gdzie kupić hmm.gifhmm.gifhmm.gif

ALLEGRO - może źle pytasz ..... szukaj też aut lub drzwi uszkodzonych - może prędzej kupisz... bo znając leniuchostwo sprzedawców nikomu nie chce się byle pierdołki wyciągać smile.gif ew. zapytaj poprzez maila a jak Ci ktoś odpisze (bo większość nie) to poślij fotę że czegoś takiego szukasz smile.gif

to moja sugestia

Napisano
  • Autor

no chyba będę musiał:) Choć jak pamiętam przygodę, z rozebraniem drugich drzwi to aż się boję xD przypadkowo zwolniłem linkę od zamka i normalnie zabudowałem wszystko a po zamknięciu zamka nie szło już ani otworzyć ani dojść do tej linki aby go odbezpieczyć bo wszystko było zabudowane xD no ale doświadczenie zebrane... sprawdzę w piątek czy ten plastik z przodu wygląda identycznie bo myślę że to tak jest:) w ETKA w serwisie jak mi facet pokazywał to z przodu było jakieś rozróżnienie... I dzięki za sugestie aby pytać w drzwi uszkodzone itd;) dam znać jak osiągnę finał tej sprawy:)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.