Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

CC - przeróbka na vana

Featured Replies

Napisano

Witam, chcę przerobić mojego cc na vana. Jeśli przerobie to co muszę załatwiać? jeśli ktoś może to niech napisze krok po kroku, gdzie trzeba się udać i co załatwiać.

Napisano
  • Autor

Dzwoniłem do kolegi, który pracuje w diagnostyce. Powiedział mi, że jak mój cc nie był kiedyś vanem, to nie ma homologacji na ciężarowe i nie mogę przerobić. A kratkę mogę założyć i podobno policja się nie doczepi do tego. Zgupiałem już

Napisano

> Dzwoniłem do kolegi, który pracuje w diagnostyce. Powiedział mi, że jak mój cc nie był kiedyś

> vanem, to nie ma homologacji na ciężarowe i nie mogę przerobić. A kratkę mogę założyć i

> podobno policja się nie doczepi do tego. Zgupiałem już

Ja się na tym nie znam niewiem.gif a musisz koniecznie go na vana przerabiać tongue.gif ?

Napisano

doczepia sie bo nie masz siedzen pasow itp.... zreszta zapytaja skad taka przerobka... a i o przegladzie zapomnij... chyba ze po znajomosci.... pamietaj policja zawsze cos znajdzie zeby sie uczepic....

Napisano

a moj na przegladzie przechodzi bez lapowki, bo diagnosta wyrozumialy i rozumie... i brak pasow i brak siedzen.

zreszta policja 2x tez nie miala zastrzezen. nie wnikali...

Napisano
  • Autor

No właśnie, zależy na kogo się trafi. Spytam w serwisie FIATa, może tam się da załatwić sprawę.

Napisano

wez lepiej zapytaj znajomych, gdzie w okolicy przymykaja oko na przegladzie.

po co chcesz do Fiata łazić?

Napisano

brak pasow i siedzen to kazdy rozumie ale jak masz w dowodzie 5 miejsc wbite a tam jest klatka z vana i podloga z vana no to cos nie tegens jest nie???? i kazdy zacznie pytac czemu tak jest.... zaczna sprawdzac bude czy numery ok i wogole sie czepiac.... o to mi chodzi... nie taniej jest kupic vana????

Napisano

> klatka z vana

pierwsze slysze...

> nie taniej jest kupic vana????

kupuj! ok.gif

Napisano
  • Autor

Dobra panowie, jeśli kupię vana to mojego musiałbym sprzedać. Nie opłaca mi się sprzedać, bo sporo kasy już dałem w mechanike, żeby śmigał jak najlepiej. A kupię używanego vana to na 100% zarżnięty, lub co innego.

Napisano

kup vana, 800zł i z 2 zrobisz 1 :-)

pozdrawiam

Napisano

> pierwsze slysze...

> kupuj!

moje to byl van i nie nazekam.... teraz tylko troche obaw jak mnie ktos pod kompa podpial i dal do myslenia 270751858-jezyk.gif

Napisano

Bylem dzis z ciekawosci u nas na TG na stacji i gosciu powiedzial ze nie da rady zmienic w dowodzie z 5 na 2 osoby. Musze furacza przerobic na vana co wiaze sie z montazem kraty sick.gif

Napisano

> Bylem dzis z ciekawosci u nas na TG na stacji i gosciu powiedzial ze nie da rady zmienic w dowodzie

> z 5 na 2 osoby. Musze furacza przerobic na vana co wiaze sie z montazem kraty

pisalem pare postow wyzej ze to zmiana konstrukcji pojazdu.... tego sie nie da ominac... bez kratki jakos przejdzie ale z krata to nie

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.