Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

et felg

Featured Replies

Napisano

Siema,

Mam takie pytanie jakie może być et felg 5,5j lub 5j r13 żeby felga z opona nie wystawała poza obrys auta. Chodzi o to by stał jak jak najszerzej ale nic nie wystawało. Opony będą to vivo 155/65.

Napisano

> Siema,

> Mam takie pytanie jakie może być et felg 5,5j lub 5j r13 żeby felga z opona nie wystawała poza

> obrys auta. Chodzi o to by stał jak jak najszerzej ale nic nie wystawało. Opony będą to vivo

> 155/65.

Seryjne felgi sportingowe 5,5j mialy ET 30, a przy 5j, czyli zmianie o pol cala, ET rosnie o 6-7 mm, czyli ET jakies 36-37. Niech mnie ktos poprawi jak sie myle

Napisano

Seryjne alu z cc przy 4,5" i 5,5" miały et 30,5 a z scs'a et 27.Ja w cc mam założone felgi 5,5" et 18 i wszystko jest ok.gif Jedynie przy większych hopach w 3 albo 4 osoby jest mała przycierka w ranty.Ogólnie jest wporzo waytogo.gif Gleba -40, opona 165/55.

Napisano
  • Autor

> Seryjne alu z cc przy 4,5" i 5,5" miały et 30,5 a z scs'a et 27.Ja w cc mam założone felgi 5,5" et

> 18 i wszystko jest Jedynie przy większych hopach w 3 albo 4 osoby jest mała przycierka w

> ranty.Ogólnie jest wporzo Gleba -40, opona 165/55.

ja mam u siebie 6 cali chyba z et 18 to już lekko wystają smile.gif ale rozchodzi się, że szukam jakiś felg na tor i nie mogą mi koła wystawać po za obrys auta. wszystkie te fajne jak martini cupy czy inne wynalazki sa dla mnie w tej chwili za drogie więc szukam czegoś tańszego ;p

chyba że ktoś może polecić jakieś dobre felgi w rozsądnej cenie smile.gif

Napisano

Stalowe rekiny 5,5J ET18 myśle, że będą ok, nie wystają poza obrys ok.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.