Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ściąga w lewo

Featured Replies

Napisano

zbieżność dobra w nastepnym tygodniu będę zakładał alusy z nowymi oponami i chcem to ogarnac zeby mi nie ścinalo opony nie równo...

co dalej działać jak założe alusy?? geometria kól confused.gif aha dodam ze zmienialem springi z serii na -40 i zbieznosc wychodzi ze niby jest dobra..

Napisano

założyć koła i zobaczyć czy dalej będzie to samo. Wystarczy różnica ciśnień w oponach i auto ściąga w którąś z stron

Napisano
  • Autor

kolka zimowe teraz mam...

chodzi o to ze przed wymian springow nie sciaga,a teraz sciaga,a na zbieznosci wychodzi ze wszystko dobrze..

Napisano
  • Autor

jeszcze dzis zauwazylem ze prawa tylnia opona jest bardziej do srodka... i to wlasnie prawa z tylu opone mi bardzo scinalo...

czy to moze byc jakas guma na wahaczu..wahacz?? co to moze byc ...

jutro chyba podjade na diagnostyke zeby zobaczyc co i jak

Napisano

w fiacie tak jest zeby.GIF zrób zdjęcie od tyłu samochodu oraz przodu tak żeby było widać czy koła są prosto czy przyjmują inną pozycję

Napisano
  • Autor

no kola przyjmuja inna pozycje jest troche obnizony to i kola tylnie schodza sie do srodka...

a tak dodam ze po wymianie springow mam troche krzywa kierownice... co to moze byc... sick.gif

Napisano
  • Autor

no tak... tylnie w gniazdach... tylko przod mam troche wyzej od tylu,ale to przez to ze nowe amorki sa z przodu...

ale ciekawi mnie to ze po zmianie springow niby zbieznosc ok,a jego sciagalo...

jutro pojade do kumpla na diagnostyke to mi to posprawdza...ale sadze ze to wahacz sick.gif

Napisano
  • Autor

jak pozmienialem kola przednie z lewej na prawa to mnie teraz sciagalo w prawo..a przed tem w lewo wiec opony nie chca juz jezdzic na moim aucie.. a myslalem ze moze wahacze,albo cos...

Napisano

spuść powietrze z prawego koła grinser006.gif i będzie ok.gif

Napisano

> no kola przyjmuja inna pozycje jest troche obnizony to i kola tylnie schodza sie do srodka...

> a tak dodam ze po wymianie springow mam troche krzywa kierownice... co to moze byc...

Jak założyłem -60 na przód to też mi kierowajkę przestawiło. Trzeba zrobić zbieżność i będzie ok ok.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.