Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Przepływomierz powietrza? jakie objawy? Corsa C 1.2 16V

Featured Replies

Napisano

witam, ja z kącika Ojciec ma taki problem: Corsa dziwnie mu się zachowuje: dławi się lekko [przydusza jak się wdepnie w gaz i ogólnie nie ma tej swojej mocy 75kucy... czy to wina przepływomierza? filtr powietrza nowy, wymieniłem czujnik obrotów wałka nierządu i dalej to samo... autko to Corsa 1.2 16V 75KM 2001r. dziękuje z góry za odpowiedzi i pomoc.

Napisano

> witam, ja z kącika Ojciec ma taki problem: Corsa dziwnie mu się zachowuje: dławi się lekko

> [przydusza jak się wdepnie w gaz i ogólnie nie ma tej swojej mocy 75kucy... czy to wina

> przepływomierza? filtr powietrza nowy, wymieniłem czujnik obrotów wałka nierządu i dalej to

> samo... autko to Corsa 1.2 16V 75KM 2001r. dziękuje z góry za odpowiedzi i pomoc.

brawo pad.gifradze dalej wymieniać cześci na pałe rotfl.gif

jedż pod komp i sprawdz co sie dzieje, no chyba że lubisz eksperymentować smirk.gif

Napisano
  • Autor

> brawo radze dalej wymieniać cześci na pałe

hej wiem co sadzisz o tym ale niedawno był na kompie i wykazało mu własnie takowy czujnik i dopiero dzis go wymieniłem i dlatego tez to dopisałem. jutro ma ojciec jechac na kompa.

dzieki za odpowiedz.

> jedż pod komp i sprawdz co sie dzieje, no chyba że lubisz eksperymentować

Napisano

> hej wiem co sadzisz o tym ale niedawno był na kompie i wykazało mu własnie takowy czujnik i

> dopiero dzis go wymieniłem i dlatego tez to dopisałem. jutro ma ojciec jechac na kompa.

> dzieki za odpowiedz.

> > jedż pod komp i sprawdz co sie dzieje, no chyba że lubisz eksperymentować

kiedy świece zmieniane i niech sprawdzą parametry w czasie jazdy

Napisano
  • Autor

> kiedy świece zmieniane i niech sprawdzą parametry w czasie jazdy

swiece wymieniłem jakies 4 tygodnie temu plus cewkę zapłonową:) wiec to jest nowe...

Napisano
  • Autor

teraz tak: tato był na kompie: dalej pokazuje czujnik położenia wałka rozrz. ten co wymieniłem chociaż jest nowy;/ . Podmienili na inny nowy dalej to samo... podmienili przepływomierz dalej to samo;/ , obadali kable i dalej to samo: postawili diagnozę: awaria kompa... czy to możliwe???? jak myślicie koledzy???

Napisano

> teraz tak: tato był na kompie: dalej pokazuje czujnik położenia wałka rozrz. ten co wymieniłem

> chociaż jest nowy;/ . Podmienili na inny nowy dalej to samo... podmienili przepływomierz dalej

> to samo;/ , obadali kable i dalej to samo: postawili diagnozę: awaria kompa... czy to

> możliwe???? jak myślicie koledzy???

ale co pokazuje ? brak sygnału czujnika czy usterke obwodu czujnika? czy może brak synchronizacji?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.