Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Bicie pedału hamulca

Featured Replies

Napisano

Witam,

mam problem tego typu że podczas hamowania bije mi pedał hamulca, nie ściąga i nie bije kierownica. Stało się tak po zamontowaniu szpilek i dystansów 2cm. Co to może być ?

Napisano

sprawdz czy ci dobrze siadły te dystanse:] tj zdejmij koło i pokrec czy nie bije .. bo skoro wczesniej tego nie miałes to tam musisz szukac przyczyny

Napisano
  • Autor

> sprawdz czy ci dobrze siadły te dystanse:] tj zdejmij koło i pokrec czy nie bije .. bo skoro

> wczesniej tego nie miałes to tam musisz szukac przyczyny

to ja wiem :/ ale cholera nie czuje nic na kierze, żadnych wibracji :/ sprawdze dzisiaj jeszcze raz tam wszystko

Napisano

> to ja wiem :/ ale cholera nie czuje nic na kierze, żadnych wibracji :/ sprawdze dzisiaj jeszcze raz

> tam wszystko

A nie masz za długich tych szpilek?

Może o coś ocierają, chociaz z drugiej strony powinieneś to czuć, słyszeć podczas jazdy bez hamowania.

Napisano

> Witam,

> mam problem tego typu że podczas hamowania bije mi pedał hamulca, nie ściąga i nie bije kierownica.

> Stało się tak po zamontowaniu szpilek i dystansów 2cm. Co to może być ?

sprawdz dystanse i dobrze przykrec kola.

Ja tak mialem jak na odwal sie przykrecilem przednie kola. Kierownica nic, brak sciagania a pedal hamulca bil jak by abs sie wlaczyl icon_rolleyes.gif

Napisano

Od razu po założeniu kół? Może już zaatakowałeś jakąś kałużę? Jakby koła były krzywo to byś chyba czuł coś na kierze.

Napisano
  • Autor

> sprawdz czy ci dobrze siadły te dystanse:] tj zdejmij koło i pokrec czy nie bije .. bo skoro

> wczesniej tego nie miałes to tam musisz szukac przyczyny

dzięki, faktycznie dystanse były delikatnie krzywo :/ odkręciłem, naprostowałem dokręciłem i jest gitara smile.gif moja wina smile.gif

Napisano

> dzięki, faktycznie dystanse były delikatnie krzywo :/ odkręciłem, naprostowałem dokręciłem i jest

> gitara moja wina

no to żyleta:]

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.