Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pod wrażeniem

Featured Replies

Napisano

Pierwszy raz byłam świadkiem wypadku na żywo..

Koleżankę tuż przed nami wyrzuciło na garbie pięknie wyrzeźbionym na asfalcie, maszyna poleciała w pole zahaczając o znak drogowy, a dziewczę przez 30 m turlało się po asfalcie w stronę pobocza.

Zdarzenie przy prędkości ok 90-100km/h, prosta piękna droga a tu nagle suprise.

Na szczęście mimo koszmarnego obrazka jaki mam nadal przed oczami dziewczę całe , tylko trochę potłuczone. Aż musiałam sobie drina zrobić.

Napisano

> Pierwszy raz byłam świadkiem wypadku na żywo..

Parę lat temu dziewczę się wysypało na w-wskiej trasie AK przede mną (pisałem tu o tym). Wrażenie koszmarne - maszyna leci, dziewczę leci, zatrzymuje się, nie rusza. blush.gif

Na swoje szczęście nie trafiła na żaden krawęznik, czy inną przeszkodę. Zastawiłem autem drogę, żeby Jej nie rozjechali, przekręciłem po karetkę, a zaraz zlecieli się motonici z knajpki obok H-D i zabrali maszynę.

Podjechałem wieczorem na Barską, gdzie Ją zabrali - policjant spisujący zeznania powiedział, że nic się nie stało - poza strachem, nawet zero złamań czy obtarć (ubrania była dobrze). ok.gif

No i gleba na Zakopiance - mojego autorstwa winner.gif - co prawda to nie wypadek, bo ofiar nie było, ale strachu się najadłem. hehe.gif

Napisano

> > Koleżankę tuż przed nami wyrzuciło na garbie pięknie wyrzeźbionym na asfalcie,

to znaczy na garie poprzecznym, czy koleina?

Napisano

Bo motocykliści dzielą sie na tych, co juz mieli glebę i na tych co dopiero mieć ją bedą grinser006.gif ja za młodu zaliczyłem kilka poważnych gleb bez ubrań na sprzetach pokoju jawka, simsonek itd.. Do teraz mam kilka blizn grinser006.gif Teraz jakos staram sie uważać i odpukac 3 sezony bez gleby

Napisano
  • Autor

> to znaczy na garie poprzecznym, czy koleina?

Garb lekko w skos , przy wyjściu z łuku. Wyglądało na zwinięty asfalt przez jakąś ciężarówkę, koleina a za nią garb wyrzeźbiony przy skręcie .

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.