Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

700 wysokie obroty pomocy

Featured Replies

Napisano

witam mam dziwne objawy w 700 -cie

przykład: dojeżdżam do skrzyżowania zatrzymuje się auto stoi a są wysokie obroty i tak kilka sekund i przestaje co to może być z góry dzięki za rady pozdrawiam oslabiony.gif

Napisano

> witam mam dziwne objawy w 700 -cie

> przykład: dojeżdżam do skrzyżowania zatrzymuje się auto stoi a są wysokie obroty i tak kilka sekund

> i przestaje co to może być z góry dzięki za rady pozdrawiam

Może ssania nie wyłączasz grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> Może ssania nie wyłączasz

ssanie jest wyłączone 275123014-zielony.gif

bo to tylko się tak dzieje jak dojeżdżam lub autko się toczy

bo jak jedzie się to jest ok

Napisano

Ja tak miałem na zimnym silniku. Po regeneracji gaźnika i porządnym regulowaniu problem zniknął. Jedynie tak mam teraz jak na zimnym wyciągne za dużo ssania. Jak ciepło wogóle go nie używam. Spróbuj coś z gaźnikiem smile.gif

Napisano

> witam mam dziwne objawy w 700 -cie

> przykład: dojeżdżam do skrzyżowania zatrzymuje się auto stoi a są wysokie obroty i tak kilka sekund

> i przestaje co to może być z góry dzięki za rady pozdrawiam

Jaki gaźnik? Jeśli fos to może byś walnięty regulator wolnych obrotów...

Napisano

ja stawiam na regulacje gaznika(o ile to fos,jeżeli aisan to sam bym sie nie pchał ).ja miałem podobnie ale obroty wyregulowałem na dyszy i problem zniknął,jezdziłem nim aż do sprzedazy bez ponownego kręcenia w gazniku.

Napisano

> ja stawiam na regulacje gaznika(o ile to fos,jeżeli aisan to sam bym sie nie pchał ).ja miałem

> podobnie ale obroty wyregulowałem na dyszy i problem zniknął,jezdziłem nim aż do sprzedazy bez

> ponownego kręcenia w gazniku.

Też można spróbować wyregulować(jeśli to FOS), a wyciągnąć regulator i zobaczyć czy membrana jest cała wiele czasu nie zajmie smile.gif

Napisano
  • Autor

> ja mam fosa i po regulacjach inne auto tak jak pisalem wyżej kombinuj przy gaźniku

trochę jestem zielony jak mam to zrobić sam czy mechanik?

Napisano

> trochę jestem zielony jak mam to zrobić sam czy mechanik?

Ja miałem gaźnik 16 lat nie ruszany w aucie (cc dziadka) oddałem do regeneracji na allegro koleś z Kalisza moge smiało go polecić, a nastepnie poczytałem jak to sie reguluje itd i jak cos sie dzieje to juz tylko pokrecic troche i działa zlosnik.gif

Napisano

>A może blokuje się linka gazu na gumce. Spotkałem się z takimi przypadkami i po jej usunięciu problem zniknął. Zacznij do tego a później dopiero może gaźnik.

Napisano

> >A może blokuje się linka gazu na gumce. Spotkałem się z takimi przypadkami i po jej usunięciu

> problem zniknął. Zacznij do tego a później dopiero może gaźnik.

takie coś to sie sprawdza na samym poczatku przed każdą poważniejsza wymiana innych rzeczy myśle że to juz sprawdzone smile.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.