Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zamek tylnej klapy MW

Featured Replies

Napisano

Od jakiegoś czasu(czyli co najmniej roku) zamek tylnej klapy(MULTIWAGON), raz się normalnie otwierał, a za jakiś czas bez klucza nie dostałbym się do bagażnika!!! W tej chwili do bagażnika dostaję się wyłącznie za pomocą kluczyka!! Co mogło się zepsuć i ewentualnie gdzie można to naprawić oprócz ASO sick.gif, którego staram się unikać jak ognia!!! confused.gif

Pozdrawiam!!

Napisano

> Od jakiegoś czasu(czyli co najmniej roku) zamek tylnej klapy(MULTIWAGON), raz się normalnie

> otwierał, a za jakiś czas bez klucza nie dostałbym się do bagażnika!!! W tej chwili do

> bagażnika dostaję się wyłącznie za pomocą kluczyka!! Co mogło się zepsuć i ewentualnie gdzie

> można to naprawić oprócz ASO , którego staram się unikać jak ognia!!!

> Pozdrawiam!!

Proponuję trochę bardziej opisać problem, rozbierałeś klapę? Na moje oko wystarczy przeczyścić 'guziczek' od klapy i to wszystko wink.gif Jest to jakies 30-40min roboty wink.gif

Jak coś to w ramach nadgorliwości robiłem to dzisiaj u siebie, podejścia od zewnątrz praktycznie nie ma także musisz ściągnąć tapicerkę z klapy, potem odkręcić całe to 'ucho'/klamkę i wtedy wyciągasz tą gumę.... pod nią jest taki plastik, też go ściągasz i tam są 2 sprężynki i guziczek, przeczyść to, potraktuj jakimś preparatem do elektroniki (np. 'KONTAKT') i po sprawie wink.gif

Jak coś to mogę wrzucić ci fotki bo jeszcze nie poskładałem ;D

Pozdrawiam.

ps. oczywiście przy okazji sprawdź jeszcze kable (do klamki idą 2) może jest gdzieś ukryty i nie styka.... a może kostka się rozpięła zeby.GIF Rozbierzesz klapę będziesz wszystko wiedział zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Proponuję trochę bardziej opisać problem, rozbierałeś klapę? Na moje oko wystarczy przeczyścić

> 'guziczek' od klapy i to wszystko Jest to jakies 30-40min roboty

<..........................................>

Jak się nie spóźniłem to bardzo chętnie poproszę o zdjęciówki!! hehe.gif Mam nadzieję że czyszczenie wystarczy i nie trzeba bedzie wymieniać!! Dzięki za zainteresowanie!!

Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.