Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

aranżacja wnętrza garażu

Featured Replies

Napisano

Jestem na etapie wykańczania garażu. Szukam ciekawych pomysłów (żeby było praktycznie i funkcjonalnie).W starym garażu miałem meble z kuchni

-chyba niezłe rozwiązanie, ale myśle o meblach garażowych Wrzućcie zdjęcia swoich garaży,,,

Napisano

Jeśli to w czymś pomoże to dzisiaj zrobię fotkę, ja mam kilka regałów postawionych i do tego stół warsztatowy. Garaż ma 12m na 7m

regały

regaly.jpg

podręczny stolik na narzędzia

stolik.jpg

No i niesamowite ułatwienie pracy

podnosnik.jpg

Napisano

Może i bez żadnego zdjęcia ale jeśli garaż jest dosyć wąski to w miejscach gdzie zazwyczaj otwierają się drzwi auta nie stawiałbym szafek na ziemi tylko podwieszane tak aby można było normalnie drzwi otworzyć waytogo.gif

Napisano

> Jestem na etapie wykańczania garażu. Szukam ciekawych pomysłów (żeby było praktycznie i

> funkcjonalnie).W starym garażu miałem meble z kuchni

> -chyba niezłe rozwiązanie, ale myśle o meblach garażowych Wrzućcie zdjęcia swoich garaży,,,

wszystko zależy od rozmiarów garażu

stary garaż miałem około 3,5x6,5 - wchodziła Lancia Lybra. z boku na jednej ścianie garażu były: szafka stojąca, nad nią wisząca potem przerwa coby drzwi auta otworzyć, potem znów stojąca i wisząca nad nią

a na tylnej ścianie garażu szafa stara z chałupy, stolik warsztatowy, nad nim półka

poza tym z tyłu garażu gdzieś 1 m od tylnej ściany na wysokości około 1,80 cm była zamontowana przez całą szerokość garażu "platforma" z desek oparta na kątownikach stalowych siedzących w ścianie (wytrzymywała spokojnie ciężar nawet 2 osób siedzacych na górze biglaugh.gif)

ponadto wzdłuż tej ściany bocznej co na niej były szafki, na wysokości około 2 metrów od ziemi była podobna platforma tylko na szerokość około 60 cm i długości około 2-3 metrów - tam rzymałęm opony zimowe/letnie

jeżeli trudno Ci to sobie wyobrazić mogę zapaintować

nowy garaż mam liptonowaty bo bardzo mały - golfiv kombi wchodzi i na końcu zostaje jakiś metr luzu - a po bokach też nie za tęgo - tu dopiero planuję zabudowę jakąś - będzie trudniej bo garaż niższy

Napisano
  • Autor

> wszystko zależy od rozmiarów garażu

garaż będzie duży- 2 stanowiskowy, ale nie chce go zagracić, więc szukam pomysów...

chciałbym wygospodarować też miejsce do majsterkowania.

Napisano

> garaż będzie duży- 2 stanowiskowy, ale nie chce go zagracić, więc szukam pomysów...

> chciałbym wygospodarować też miejsce do majsterkowania.

plan zagospodarowania coś w ten deseń jak na rysunku

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.