Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zakup Astry III

Featured Replies

Napisano

Witam! Zamierzam zmienić asterkę II na nowszy model czyli Astre III. Przymierzałem się do silnika disla 1,9, ale przeczytałem w pewnym artykule, ze silniki te są bardziej awaryjne od silników 1.7. Czy mógłby ktoś doradzić i wyrazić swoją opinie na tema tych silników? Jakie są najczęstsze awarie, problemy. Czy lepiej może kupić benzynę 1.6? Przebiegi, które wyrabiam to około 20000 rocznie.

Proszę o informacje.

Napisano

> Witam! Zamierzam zmienić asterkę II na nowszy model czyli Astre III. Przymierzałem się do silnika

> disla 1,9, ale przeczytałem w pewnym artykule, ze silniki te są bardziej awaryjne od silników

> 1.7. Czy mógłby ktoś doradzić i wyrazić swoją opinie na tema tych silników? Jakie są

> najczęstsze awarie, problemy. Czy lepiej może kupić benzynę 1.6? Przebiegi, które wyrabiam to

> około 20000 rocznie.

> Proszę o informacje.

bierzesz salonkę czy grzaną?

Napisano

> Witam! Zamierzam zmienić asterkę II na nowszy model czyli Astre III. Przymierzałem się do silnika

> disla 1,9, ale przeczytałem w pewnym artykule, ze silniki te są bardziej awaryjne od silników

> 1.7. Czy mógłby ktoś doradzić i wyrazić swoją opinie na tema tych silników? Jakie są

> najczęstsze awarie, problemy. Czy lepiej może kupić benzynę 1.6? Przebiegi, które wyrabiam to

> około 20000 rocznie.

> Proszę o informacje.

poszukaj w archiwum, ten temat pojawia się co chwilę,

brat

Napisano

Przerabialem to dokładnie w polowie zeszlego roku. Mój subiektywny wybór pada na 1.7 Co do przebiegu 20 kkm rocznie to już sam musisz wziąć kalkulator i policzyć bo w zależności od danych wejściowych wynik może być różny

Napisano

Szczerze, to przy obecnych cenach paliw, ktore niepredko sie zmienia, obecnie najbardziej oplacalnym nabytkiem jest samochod wyposazony w silnik benzynowy 2000 ccm plus LPG...Diesle nijak sa oplacalne, ceny oleju napedowego zblizone do ceny benzyny, pala w zasadzie tyle samo, a obsluga o wiele drozsza...

Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.