Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

auto mi sie zepsulo

Featured Replies

Napisano

Jak stoi to się fajnie takie ogląda, wnerw przychodzi jak trzeba za takim hamować do zera przed progami zwalniającymi czy malutkimi dziurami, które normalne auto pokonuje bez problemu. 270751858-jezyk.gif

Napisano
  • Autor

> Jak stoi to się fajnie takie ogląda, wnerw przychodzi jak trzeba za takim hamować do zera przed

> progami zwalniającymi czy malutkimi dziurami, które normalne auto pokonuje bez problemu.

mam dokladnie to samo jak jade za takim pierdołą po autostradzie albo po luku i ten zwalnia do 70 bo juz szybciej w zakret nie umi wejsc a ja spokojnie bym mogl ze 30-40km szybciej a tak musze hamowac grinser006.gif

Napisano

> mam dokladnie to samo jak jade za takim pierdołą po autostradzie albo po luku i ten zwalnia do 70

> bo juz szybciej w zakret nie umi wejsc a ja spokojnie bym mogl ze 30-40km szybciej a tak

> musze hamowac

Zgrywus. biglaugh.gif

Napisano
  • Autor

> Zgrywus.

hehehe ja no co ty grinser006.gif

zawsze jest cos za cos smile.gif

a ze glownie jezdze po autostradach i dobrej jakosci drogach to sadze ze taki zawiasik jest super smile.gif

Napisano

> hehehe ja no co ty

> zawsze jest cos za cos

> a ze glownie jezdze po autostradach i dobrej jakosci drogach to sadze ze taki zawiasik jest super

koza panie smile.gifbiglaugh.gifzlosnik.gif nadal wysoko grinser006.gifzlosnik.gif

masz moje wink.gif270751858-jezyk.gifzlosnik.gif

050620106051024x768.jpg

050620106071024x768.jpg

Napisano
  • Autor

> koza panie nadal wysoko

> masz moje

na moich kolach nie da sie nizej smile.gif mam jeszcze 5 cm gwintu do opuszczenia heheh wiec nie taka koza zeby.GIF

jak opuscilem auto pierwszy raz na podnosniku to oparly sie opony o blotniki grinser006.gif

Napisano

> na moich kolach nie da sie nizej mam jeszcze 5 cm gwintu do opuszczenia heheh wiec nie taka koza

> jak opuscilem auto pierwszy raz na podnosniku to oparly sie opony o blotniki

hehe.gif spoko

co masz za gwinta?? jak ci si jezdzi??

jak masz zmontowane tylne springi na regulowanych talerzach??

ja mam eibacha pro i zostalo mi max 5zwoji do max opuszczenia wink.gif

Napisano
  • Autor

> spoko

> co masz za gwinta?? jak ci si jezdzi??

> jak masz zmontowane tylne springi na regulowanych talerzach??

> ja mam eibacha pro i zostalo mi max 5zwoji do max opuszczenia

gwint noname.Ponoc ten sam co jest produkowany dla FK , ogolnie bardzo pozytywnie sie jezdzi. fajnie twardo , przod mam jeszcze ok 5 cm do konca regulacji , tyl regulacja od gory.poki co mam go pare dni wiec za wiele nie moge powiedziec ale wchodzi w zakrety .....BAJKA smile.gif

Napisano

> gwint noname.Ponoc ten sam co jest produkowany dla FK , ogolnie bardzo pozytywnie sie jezdzi.

> fajnie twardo , przod mam jeszcze ok 5 cm do konca regulacji , tyl regulacja od gory.poki co

> mam go pare dni wiec za wiele nie moge powiedziec ale wchodzi w zakrety .....BAJKA

aha spoko

u mnie nie jest twardo i nie jest miekko ogolnie jest bardzo wygodnie.. ogolnie twardziej niz na orginalny zawieszeniu sport..

Napisano

> i padlo na glebe chyba cos jest nie tak ? jak myslicie

jest kosa , niedługo zaprezentuje wam moje E30 wróciło z malowania i dostałą 16/9J jest dobry german zeby.GIF

Napisano

pięknie wyglda, smile.gif

jeszcze spoleruj parapety i będzie petarda bananaevil.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.