Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Peugeot Boxer 2,5D. Potrzebuję opini użytkowników!!!

Featured Replies

Napisano

Witam Wszystkich. Zanoszę sie z zakupem jak wyżej napisałem takiego statka. I zwracam się do osób którzy mieli styczność lub też maja z czymś takim styczność na co dzień ,o pomoc!!!!

Czy warto w ogóle w coś takiego inwestować??? Słyszałem ze coś tam z silnikami jest nie tak lub inne opowieści z krypty. Dlatego też uderzam do was.

Wcześniej juz dawałem podobny temat na "waga ciężka" ale jakoś tam świeci pustkami.

Z góry dzięki i pozdrawiam

--------------------

Napisano

czesc

boxerem nie jeżdziłem,ale ducato w 2,5 dieslu, powiem tak

auto było serwisowane poza olejami ,klockami nic większego sie nie zdarzyło

autem przejeżdziłem ponad 300kkm i nie było specjalnie jakiegoś spadku mocy .

Ogólnie mnie sie podobało,aha kilka razy urwała sie linka od zmiany biegów, tam jest to głupio rozwiązane ,ale szczerze powiem że biegi same wchodzą jak umiejetnie bedziesz wrzucał.

Auto dosyć oszczędne, spalanie średnie w okolicach 7-8 l na trasie, w miescie koło 9,ale uważam że jak na fiata to im sie udało

Napisano
  • Autor

Ale silniki to są te same czy podobne bo już zgłupiałem, jedni chwalą inni ze silniki to złomy, Kurcze no jadę dziś jeszcze raz ogladac ten samochodzik, się przejadę i może stanę sie już jego posiadaczem. Mam nadzieje że nie bedzie to jakie padło.

pozdrawiam Paweł

Napisano

> Ale silniki to są te same czy podobne bo już zgłupiałem, jedni chwalą inni ze silniki to złomy,

> Kurcze no jadę dziś jeszcze raz ogladac ten samochodzik, się przejadę i może stanę sie już

> jego posiadaczem. Mam nadzieje że nie bedzie to jakie padło.

> pozdrawiam Paweł

\\\

nie silniki nie są te same w boxerze to był silnik francuski ( 2446cm3) D lub TD

( fiat 2,5 iveco )

miałem takiego od nowości ( 1997) i drugi z takim samym silnikiem ( 1999) TD

ale ty pytasz wolnossącego diesla ....... prosty silnik , możliwośc pęknięcia głowicy,

poza tym bezawaryjny dosyć oszczędny jedynie kłopotliwa wymiana rozrządu ( powinno się ustawiać pompę na zegar po wymianie mimo ,że są blokady )

i tyle ok.gif

Napisano
  • Autor

No ja zakupiłem boxera z 98r 2,5D, Niby 177tyś. ale jak jest to już tego nikt nie bedzie wiedział.Silniczek na razie chodzi dobrze , będe nie bawem wymieniał rozrząd i całą resztę, Filtry i olej. Mam nadzeje ze się nie sypnie, zresztą ciężkiej nogi nie mam i zawsze dbam o autka wię nie powinienem miec problemów chyba.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.