Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

wycieraczka dziala tylko na najszybszym biegu...

Featured Replies

Napisano

wycieraczka dziala tylko na najszybszym biegu... - co sie popsulo i jak to naprawic? jesli cos pomoze to jest to CLIP zlosnik.gif

Napisano

> wycieraczka dziala tylko na najszybszym biegu... - co sie popsulo i jak to naprawic? jesli cos

> pomoze to jest to CLIP

albo pająk albo silniczek wycieraczki, tak czy siak jedno z dwóch do wymiany (z naciskiem na silniczek wycieraczki)

Napisano

> wycieraczka dziala tylko na najszybszym biegu... - co sie popsulo i jak to naprawic?

Jeśli zespolony - najwygodniej byłoby znaleźć kogoś z takim samym, podpiąć i sprawdzić zlosnik.gif

> jesli cos pomoze to jest to CLIP

CLIP tylko silnik ma zły grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> albo pająk albo silniczek wycieraczki, tak czy siak jedno z dwóch do wymiany (z naciskiem na

> silniczek wycieraczki)

przeciez silniczek dziala to niby dlaczego on? jak jest rozwiazana sprawa regulacji predkosci?

Napisano

> przeciez silniczek dziala to niby dlaczego on? jak jest rozwiazana sprawa regulacji predkosci?

jak masz 3 stopnie regulacji to 1 przerywana - układ czasowy na przekaźniku, 2 stała wolna, tak jak by zwarcie 1 stopnia i podanie stałego napięcia na silnik, 3 stopień to osobne zasilanie na dodatkową szczotkę w silniku, zatem pewnie szczotka odmówiła posłuszeństwa biglaugh.gif

Napisano

> wycieraczka dziala tylko na najszybszym biegu... - co sie popsulo i jak to naprawic? jesli cos

> pomoze to jest to CLIP

Po prostu najpierw dorwij sie do silnika i wyczyść styki. Ja mialem taka akcje podczas zimy. Wyjeżdżałem z Konina działały mi wszystkie biegi, polowie dzialal 1 bieg tylko przez 3 wahnięcia, później stawała wycieraczka, a dojeżdżając do Wrocławia miałem już tylko 3 bieg do dyspozycji. Wyczyściłem styki i wszystko bangla do dziś wink.gif

Napisano

> przeciez silniczek dziala to niby dlaczego on? jak jest rozwiazana sprawa regulacji predkosci?

u mnie w turbo dział tylko 2 i 3 bieg - wymiana silniczka pomogła a przy takiej cenie nie wiem czy jest sens się w tym babrać

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.