Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

problem z lampami

Featured Replies

Napisano

hej

mam problem z przednimi lampami w moim sc frown.gif

od jakiegoś czasu praktycznie jeżdżę na postojówkach bo moje światła mijania nie chcą współpracować nie wiem czy nie kontaktują czy co ale generalnie nie świecą mimo że żarówki mam dobre i prawie nówki sztuki. Często jest tak że wjadę w dołek to przestają świecić wjadę w kolejny i działają normalnie do tej pory była to tylko lewa lampa a teraz już obie.

A i jeszcze jak działają co zdarza się naprawdę rzadko to praktycznie w ogóle nie dają światła co może być tego przyczyną? czy może to być wina starych lamp czy czegoś innego. Będę musiała zainwestować w nowe lampy? frown.gif

Napisano

To nie wina lamp tylko styków w instalacji elektrycznej. Trzeba by było sprawdzić po koleji wtyczki na kablach, zaczynając od poprawności założenia wtyk na żarówki w lampach.

Napisano

Wogóle jest też tak że nowe żarówki czy jakieś philips czy zwykłe bardzo słabo świecą, tzn bardzo krótko i słabe światło frown.gif

Napisano

> Wogóle jest też tak że nowe żarówki czy jakieś philips czy zwykłe bardzo słabo świecą, tzn bardzo

> krótko i słabe światło

najpierw trzeba zrobić porządek z wtyczkami od lamp, bo lubią się wypalac, śniedzieć itp itd... a pozniej szukac przyczyn w lampach

Napisano

A przerabiał już ktoś instalację tak żeby minus podłączyć bezpośrednio od aku do lamp na stałe a plus zostawić tak jak jest. Chodzi o to że na kabinie lampa traci po pomiarach prawie 1V a to już dużo i słabo świeci 270751858-jezyk.gif

Napisano

> hej

> mam problem z przednimi lampami w moim sc

> od jakiegoś czasu praktycznie jeżdżę na postojówkach bo moje światła mijania nie chcą współpracować

> nie wiem czy nie kontaktują czy co ale generalnie nie świecą mimo że żarówki mam dobre i

> prawie nówki sztuki. Często jest tak że wjadę w dołek to przestają świecić wjadę w kolejny i

> działają normalnie do tej pory była to tylko lewa lampa a teraz już obie.

> A i jeszcze jak działają co zdarza się naprawdę rzadko to praktycznie w ogóle nie dają światła co

> może być tego przyczyną? czy może to być wina starych lamp czy czegoś innego. Będę musiała

> zainwestować w nowe lampy?

zacznij od sprawdzenia kostek przy samych żarówkach - sprawdz ich stan - jesłi chociaż lekko są nadtopione badz pęknięte to wymień na nowe, przeczysc też styki. Jesli będziesz pewny ze wtyczki sa na 100% sprawne to idz dalej "po kablu" a na pewno znajdziesz przyczynę

Napisano
  • Autor

> zacznij od sprawdzenia kostek przy samych żarówkach - sprawdz ich stan - jesłi chociaż lekko są

> nadtopione badz pęknięte to wymień na nowe, przeczysc też styki. Jesli będziesz pewny ze

> wtyczki sa na 100% sprawne to idz dalej "po kablu" a na pewno znajdziesz przyczynę

dzięki zeby.GIF270635636-JUMP2.gifzeby.GIF

zatrudnię do tego mojego chłopaka niech on się tym bawi bo ja się średnio znam icon_rolleyes.gif

Napisano

> dzięki

> zatrudnię do tego mojego chłopaka niech on się tym bawi bo ja się średnio znam

oh sorry bow.gif pisałem w rodzaju męskim - nie zwróciłem uwagi że mam do czynienia z dama 526.gif

Napisano
  • Autor

> oh sorry pisałem w rodzaju męskim - nie zwróciłem uwagi że mam do czynienia z dama

nie ma sprawy zakrecony.gif nie gniewam się zakrecony.gif

a jaki może być koszt wymiany kostek gdyby to one były przyczyną ??

Napisano

> nie ma sprawy nie gniewam się

> a jaki może być koszt wymiany kostek gdyby to one były przyczyną ??

ja jakoś w styczniu placiłem 3,5 czy 4,5 za sztuke ale ponoć przepłaciłem

PS. takich jak oryginalne to już się nigdzie raczej nie dostanie.... frown.gif Nawet w ASO maja takie badziewne jak wszędzie....... Badziewne bo jakiś taki plastik wygląda na delikatny frown.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.