Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ciężko chodzi lewarek

Featured Replies

Napisano

Witam

Problem polega na tym że od 4 dni coraz ciężej chodzi mi lewarek. Zmiana biegów stanowi już pewne wyzwanie. Przejście z biegu na bieg wymaga coraz większej siły. Czy może być to linka? czy można ja w jakiś sposób nasmarować? Czy może być to głębszy problem?

Napisano

> Witam

> Problem polega na tym że od 4 dni coraz ciężej chodzi mi lewarek. Zmiana biegów stanowi już pewne

> wyzwanie. Przejście z biegu na bieg wymaga coraz większej siły. Czy może być to linka? czy

> można ja w jakiś sposób nasmarować? Czy może być to głębszy problem?

sporobuj podregulowac linke. jak to zrobic masz np w tym temacie KLIK

Napisano
  • Autor

> sporobuj podregulowac linke. jak to zrobic masz np w tym temacie KLIK

Tylko linki od zmiany biegów nie da się regulować. tam na zdj. pokazana jest linka sprzęgła a o to mi nie chodziło

Napisano

> Tylko linki od zmiany biegów nie da się regulować. tam na zdj. pokazana jest linka sprzęgła a o to

> mi nie chodziło

pewnie do cięgien dostała się woda i lekko skorodowało- wymienić i po kłopocie waytogo.gif

Napisano

> pewnie do cięgien dostała się woda i lekko skorodowało- wymienić i po kłopocie

Najlepiej wszystko wymienić, tylko koszta sa duże w tym wypadku...

Napisano

> Najlepiej wszystko wymienić, tylko koszta sa duże w tym wypadku...

jasne- zastąp sznurkiem lub drutem zbrojeniowym - chłopie zastanów się nim coś napiszesz bo to nie pierwszy post w Twoim wykonaniu nic nie wnoszący do tematu smirk.gif- Przecież zaznaczyłemm iż najpierw trzeba ocenić stan linekm ponieważ może okazać się iż uszkodzony jest np pancerz linek lub krańcowe uszczelki a jeżeli tak jest to żadne smarowanie nic nie pomoże.

Może być także sytuacja iż wcześniejszemu zużyciu uległo sprzęgło

Chyba lepiej zacząć od sprawdzenia tańszych i mniej pracochłonnych pod kątem sprawdzenia części- nie uważasz?

Napisano

> jasne- zastąp sznurkiem lub drutem zbrojeniowym - chłopie zastanów się nim coś napiszesz bo to nie

> pierwszy post w Twoim wykonaniu nic nie wnoszący do tematu - Przecież zaznaczyłemm iż najpierw

> trzeba ocenić stan linekm ponieważ może okazać się iż uszkodzony jest np pancerz linek lub

> krańcowe uszczelki a jeżeli tak jest to żadne smarowanie nic nie pomoże.

> Może być także sytuacja iż wcześniejszemu zużyciu uległo sprzęgło

> Chyba lepiej zacząć od sprawdzenia tańszych i mniej pracochłonnych pod kątem sprawdzenia części-

> nie uważasz?

ja uważam ze jesteś uprzedzony do kolegi.

Napisano

Panowie piaskownica zaczyna sie robic na technicznym piaskownica.gifmlotek.gifnono.gif

Napisano

> ja uważam ze jesteś uprzedzony do kolegi.

Nie jestem do nikogo uprzedzony- ale od spamowania jest inny kącik nie ten- niech kolega poda przyczynę usterki i metodę jej rozwiązania - chyba o to chodzi?

Ja podałem możliwą przyczynę -a co podał Witku Kolega misiekagus? nie wiem może nie widzę, w obcym języku napisane? niewiem.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.