Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Co myslicie o Kia Sportage 1?

Featured Replies

Napisano

Z braku pieniedzy nie bedzie to raczej wersja 2, choc nie ukrywam, ze bardziej nam sie podoba wink.gif Warto ja brac pod uwage, powiedzmy w kwotach do 10 tysiecy zlotych? zlosnik.gif Czy tez trzeba miec co najmniej 15 albo w ogole zainterseowac sie innym samochodem, ewentualnie jej nowsza wersja? zlosnik.gif

Napisano

Już tu chyba był watek o tym samochodzie, ale nie mogę go teraz odnaleźć bo mi szukajaka nie bangla. Z tego co ja wyczytałem gdzieś w necie (ktoś opisywał swoje przejścia ) to silnik był oki tylko największe problemy były z napędami i z tym że potrafiły się samoczynnie załączyć nawet przy dużych prędkościach. A o ile pamiętam można to zrobić do 40 km/h max. Sam też kiedyś myślałem o tym samochodzie, ale przerzuciłem się na szukanie Froty lub Suzi

Napisano
  • Autor

> Już tu chyba był watek o tym samochodzie, ale nie mogę go teraz odnaleźć bo mi szukajaka nie

> bangla. Z tego co ja wyczytałem gdzieś w necie (ktoś opisywał swoje przejścia ) to silnik był

> oki tylko największe problemy były z napędami i z tym że potrafiły się samoczynnie załączyć

> nawet przy dużych prędkościach. A o ile pamiętam można to zrobić do 40 km/h max. Sam też

> kiedyś myślałem o tym samochodzie, ale przerzuciłem się na szukanie Froty lub Suzi

Czyli raczej Honda CR-V lub Toyota RAV4? wink.gif Ale na nie to chyba trzeba miec co najmniej ze 20 tysiakow zlosnik.gif

Napisano

> Czyli raczej Honda CR-V lub Toyota RAV4? Ale na nie to chyba trzeba miec co najmniej ze 20

> tysiakow

no ja się chyba będę rozglądał za mniejszym bratem CRVki HRV bo ravka jakoś do mnie nie przemawia.

Albo tak jak już wcześniej ustaliłem będzie to Frotka 3D

Napisano

ja znam wiele krytycznych opinii userów znanych mi osobiście. Jeden zadowolony.

Za to sam używam II i moim zdaniem jest fajna zlosnik.gif w terenie to nędza ale na trasie i kiepskich drogach waytogo.gif

ale nie o II pytałeś grinser006.gif

Napisano

Witam

Moj stauszek ma I z 95" z motorem 16v Tlucze nia juz dwa lata i nie jest zle Tylko w silniku wtryski leca jak masz zwykly gaz

Z napedami jak narazie odpukac wszystko ok co prawda urzywa sie w zimie caly czas i troche w terenie tez w dupe nie rad dostanie jak trzeba cos z lasu wyciagnac Dobre opony i na lesne drogi czy kartofliska sie nadaje Snieg tez daje rade do 50cm

Tak wiec Staruszek zadowolony bo do domku na wsi dojedzie Do lasu tez A w trasie sztywna i skaczaca troche jest

Jakbys cos wiecej potrzebowal pisz na PV

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.