Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Tlumok srodkowy A3

Featured Replies

Napisano

Witam

Najprawdopodobniej ulegl uszkodzeniu wewnetrznemu moj tlumok srodkowy w a3 1.8 t teraz musze jechac i pan czesio musi zbadac czy napewno to o to chodzi bo bylem dzisiaj na diagnoze ale zbytnio czasu nie mial i powiedzial ze w poniedzialek sie skupimy na tym bardziej zeby.GIF aleee gdyby to bylo to to co by sie stalo jakby wyciac srodkowy tlumik i wstawic zamiast niego rurkie ? cos z sonda by sie kopalo ? stracil by na mocy ? icon_rolleyes.gifhmm.gif czy lepiej kupic nowke sztuki w wspawywac ?

Napisano

Nic się nie stanie, polepszysz przepływ spalin i wydech będzie trochę głośniejszy.

W turbodoładowanym aucie im lepszy przepływ spalin tym lepiej.

Problem by był gdybyś wywalił kata to byś miał problem z sondami

Ja mam diesla, ale mój wydech wygląda tak wink.gif

dscn2655r.th.jpg

Napisano
  • Autor

w ogole to mnie korci na wydech w mg motorsport ale jakos mnie boli ze to az 2,5 by wyszlo na sportowym kacie i w ogole zeby.GIF

Napisano

> w ogole to mnie korci na wydech w mg motorsport ale jakos mnie boli ze to az 2,5 by wyszlo na

> sportowym kacie i w ogole

Jak nie celujesz powyżej 200KM to olej i wywal tylko ten tłumik ewentualnie zrób przelot od kata 2,5" z 1 albo 2 tłumikami przelotowymi,.ale to już większe koszty będą i może byc głośno

Ja mam u siebie 2,75" wink.gif

Napisano
  • Autor

kai mi proponowali w mg powiem ci tak jakby ten czas ktory jest teraz byl 2 lata temu to bym robil takie cos ale mam juz dosc tego zeby.GIF potem trase na lodz jak robilem to po pol godziny od zakonczenia trasy dalej slyszalem brzeczenie w uszach zeby.GIF

wiec plan jest taki zlokalizowac pierdzenie i jesli to bedzie tlumik srodkowy to lepieij dla mnie bo i tak zostanie wyciety zeby.GIF a jak to nie tlumok to szukanie plus usuniecie usterki plus usuniecie srodkowego palacz.gif

• 2 miesiące później...
Napisano
  • Autor

504 Gateway Time-out

The server didn't respond in time.

frown.gif nie da sie powiekszyc foty zeby.GIF

edyt dobra juz dziala zeby.GIF

powiedz mi tak bo raczje bym chcial wydech robic od katalizatora reszty bym nie chcial ruszac zeby.GIF

jakie mniej wiecej koszta i gdzie material dostac ? bo chyba nie powinno sie orbic takiej latanki? bo ja musze wymienic koncowy tlumik no a przy okazji chcialbym sie pozbyc srodkowego no i to by bylo tak tu latane tam latane zeby.GIF

Napisano

> powiedz mi tak bo raczje bym chcial wydech robic od katalizatora reszty bym nie chcial ruszac

> jakie mniej wiecej koszta i gdzie material dostac ? bo chyba nie powinno sie orbic takiej latanki?

Jak widzisz ja mam wywalonego kata i wstawioną rure 2,75" na jednym tłumiku przelotowym

Tłumik ~300zł robiony był dla kogoś na zamówienie i go odkupiłem

Za rury i spawanie dałem chyba 250zł wink.gif

Proponuje napisać do MG za ile zrobią Ci końcowy tłumik jak masz kogoś kto Ci to pospawa.

Albo zadzwoń za ile zrobią Ci od kata do końca na 1 tłumiku waytogo.gif

ps. może być głośno

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.